«Ν. Σαντορινιός για ανασχηματισμό: Ρεκόρ αριθμού υπουργών και ενίσχυση της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ»

Ρόδος, 05/01/2021

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-  «Ν. Σαντορινιός για ανασχηματισμό: Ρεκόρ αριθμού υπουργών και ενίσχυση της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ»

Στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδας» και στους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη παραχώρησε συνέντευξη ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νεκτάριος Σαντορινιός, με κεντρικό θέμα συζήτησης το νέο κυβερνητικό σχήμα.

https://www.youtube.com/watch?v=_72VqJ_P_ig

 «Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο, στο πρόσφατο παρελθόν, για μικρά κυβερνητικά σχήματα χωρίς αναπληρωτές υπουργούς και με λίγους υφυπουργούς. Η νέα Κυβέρνηση βρίσκεται στον αντίποδα εκείνων των δηλώσεων. Χθες ο Πρωθυπουργός έσπασε τα ρεκόρ σε αριθμό υπουργών και υφυπουργών» σχολίασε ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

Τόνισε δε ότι «με την ‘‘αναβάθμιση’’ του κ. Βορίδη και τη μετακίνησή του στο Υπουργείο Εσωτερικών, ενισχύεται η ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ». Επιπλέον, όπως επισήμανε ο βουλευτής Δωδεκανήσου «όσοι έκαναν σοβαρά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας, σε όλους τους τομείς, και προκάλεσαν την κοινωνία με τα λάθη τους, έμειναν αλώβητοι στις θέσεις τους».

Υπουργοί που έμειναν στις θέσεις τους ήταν αυτοί που προκάλεσαν τεράστια λάθη στο άνοιγμα του τουρισμού, δημιούργησαν ως και διπλωματικά επεισόδια με την Ιταλία, έδωσαν ανεπαρκέστατες ενισχύσεις στις επιχειρήσεις και με τη διαχείρισή τους έφεραν αναστάτωση στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο με το click- away και τις άστοχες τακτικές «άνοιξε-κλείσε» κάθε τρεις και λίγο.

Επίσης, αναφέρθηκε στα τραγικά λάθη της Υπουργού Παιδείας, όπως, για παράδειγμα, η αύξηση του αριθμού των μαθητών στις σχολικές τάξεις εν μέσω πανδημίας, καθώς και στην στοχευμένη μετακίνηση του κ. Χατζηδάκη στο Υπουργείο Εργασίας που μόνο στόχο έχει το ξεπούλημα της επικουρικής ασφάλισης, το οποίο θα κοστίσει 55 δις ευρώ στα κρατικά ταμεία.

«Παρόλη την αλλαγή και μεγέθυνση της Κυβέρνησης, την πολιτική ευθύνη για όλα τα λάθη που έχουν συμβεί, την έχει ο κ. Μητσοτάκης. Αυτή η Κυβέρνηση καταστρέφει τη χώρα και πρέπει να αλλάξει», κατέληξε ο Νεκτάριος Σαντορινιός.  

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...