«Ν. Σαντορινιός: Ανατριχιαστική παραδοχή από τον Υπουργό Ναυτιλίας για παράνομες επαναπροωθήσεις στα χρόνια της Κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δήλωση Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτική Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ

Θέμα: «Ν. Σαντορινιός: Ανατριχιαστική παραδοχή από τον Υπουργό Ναυτιλίας για παράνομες επαναπροωθήσεις στα χρόνια της Κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου»

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας σχετικά με την τακτική των επαναπροωθήσεων, ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει:

«Πλήρης παραδοχή από τον Υπουργό της ΝΔ ότι Κυβερνήσεις, προ του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν παράνομες επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο, ενάντια στο διεθνές δίκαιο και τους κανόνες εμπλοκής.

Απαντήσεις οφείλουν να δώσουν ο κ. Βαρβιτσιώτης και όσοι ενεπλάκησαν με το θέμα επί της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, για εγκληματικά περιστατικά που κόστισαν ζωές.

Η Κυβέρνηση καθημερινά αποδεικνύει την απόλυτη αποτυχία της στο μεταναστευτικό- προσφυγικό ζήτημα ενώ παράλληλα διαφαίνεται η βαθιά ρήξη συνοχής που έχει πλέον η ΝΔ. Έτσι ενώ σήμερα ο κ. Πλακιωτάκης καταδικάζει τις παράνομες επαναπροωθήσεις και δείχνει με το δάχτυλο τα πεπραγμένα των Δεξιών προκατόχων του, την ίδια ώρα ο κ. Στεφανής, με κόστος εκατοντάδων εκατομμυρίων, ονειρεύεται πλωτά φράγματα στο Αιγαίο που θέτουν σε κίνδυνο την ναυσιπλοΐα και προκαλούν το γέλωτα της διεθνούς κοινότητας».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...