«Μεγάλη η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία, που οργάνωσαν οι φορείς στο ΤΕΕ Δωδεκανήσου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος, 24 Σεπτεμβρίου 2020

- Θέμα: «Μεγάλη η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία, που οργάνωσαν οι φορείς στο ΤΕΕ Δωδεκανήσου».

- Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσαν οι φορείς, την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020. Οι παραγωγικοί φορείς ενώσαν δυνάμεις αυτή την φόρα, για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, σε μια εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του ΤΕΕ Δωδεκανήσου.   

Μια πρωτοβουλία του ΤΕΕ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ), το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου), την 95 Α.Δ.Τ.Ε. και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ».

Ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Γιαννικουρής και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, θέλουν δήμοσια να ευχαριστήσουν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ) κ. Γιάννη Πάππου, τον Πρόεδρο του ΟΕΕ (Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου) κ. Κωστα Ζωγραφίδη, τον Διοικητή της 95 Α.Δ.Τ.Ε. Υποστράτηγο κ. Δημήτρη Χούπη, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» κ. Φιλήμονα Νικολάου και τους συνεργάτες του, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία.

Τέλος, υποδειγματική ήταν η παρουσία του κλιμακίου του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, που ακούραστα ολοκλήρωσε με επιτυχία την 5ωρη αυτή διαδικασία. Το Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα συνεχίσει να στέκεται αρωγος στον δύσκολο αγώνα της αιμοδοσίας, ιδαίτερα αυτήν την δύσκολη περίοδο που οι δομές υγείας δοκιμάζονται συνεχώς.

Οι παραγωγικοί φορείς, βιώνοντας μια παγκόσμια οικονομική κρίση που δεν έχει προηγούμενο και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας, δεν ξεχνούν να προσφέρουν στην κοινωνία, όπου και όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

Ευχαριστούμε...

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...