«Θα κατέβουμε στις εκλογές με τον Κουβέλη»!

Για τις προχωρημένες συζητήσεις με τον κ. Φώτη Κουβέλη και τη Δημοκρατική Αριστερά μιλάει σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα ξεκαθαρίζει ότι χωρίς τη συμμετοχή του κ. Κουβέλη δεν μπορεί να υπάρξει ενιαίος κεντροαριστερός πόλος.

«Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είναι απολύτως απαραίτητος στην προσπάθεια για την προγραμματική σύγκλιση των δυνάμεων του κέντρου και της κεντροαριστεράς και τη δημιουργία του εκλογικού μετώπου» δηλώνει ο κ. Λοβέρδος ενώ σε ό,τι αφορά το όνομα που έχει προταθεί για τη σύμπραξη των κεντροαριστερών δυνάμεων αναφέρει ότι είναι το «Δημοκρατική Συμπαράταξη».

«Η δημιουργία της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” πρέπει να γίνει τις επόμενες εβδομάδες ώστε να κερδίσει την τρίτη θέση στις εκλογές, μπαίνοντας “σφήνα” ανάμεσα σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή», υποστηρίζει ο κ. Λοβέρδος.

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι αυτές είναι χειρότερες από τις καταγγελίες του.

«Λόγω καχυποψίας απέναντι στην οικονομία προτείνει επιπρόσθετες θεσμικές ψευδοεγγυήσεις, οι οποίες οδηγούν σε χειροτέρευση της γραφειοκρατίας και σε περαιτέρω καθυστέρηση της λήψης των αποφάσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επί της ουσίας εχθρός της πραγματικής οικονομίας» καταλήγει ο κ. Λοβέρδος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...