«Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ-«Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί»

- Με νέα έργα – φωτογραφίες έχει εμπλουτιστεί η έκθεση με θέμα «Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί», που υλοποιείται από το Κέντρο Πρόληψης « Δίοδος» σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΡ και  την υποστήριξη της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου.

Είναι φωτογραφίες των συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, και βρίσκονται τοποθετημένες σε 4 σημεία της πόλης μας,  στην Πλατεία Κύπρου, στην Πλατεία I.Ζίγδη- Ακαδημίας, στην οπλοθήκη DeMilly, και στον Τρούλο απέναντι από το Ακταίον.

Έναυσμα και έμπνευση για τη δράση αυτή αποτέλεσε η ανάγκη σύνδεσης της τέχνης στην καθημερινή μας ζωή, της τέχνης που αποσυμπιέζει, καταπραΰνει, ευαισθητοποιεί και μαθαίνει τον άνθρωπο να κατανοεί ευκολότερα όσα βρίσκονται γύρω του δίνοντας του τα κλειδιά για μια ζωή με νόημα!

Τα έργα των συμμετεχόντων  θα ανανεώνουν και θα εμπλουτίζουν την ¨έκθεση¨ η οποία θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου,  δίνοντας τη δυνατότητα τόσο στους Ροδίτες όσο και στους επισκέπτες της, έχοντας διανύσει μια δύσκολη περίοδο, να αναζητήσουν μέσω της τέχνης, τα ψυχικά αποθέματα και τις προσωπικές τους πηγές δύναμης.

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...