«Ευχαριστήρια Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: «Ευχαριστήρια Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού»

«Τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετώπισα με μια περιπέτεια υγείας, η οποία ευτυχώς έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βρίσκοντάς με ήδη ενεργό στη Βουλή, αλλά και παρόντα στα φλέγοντα ζητήματα των νησιών μας και της ναυτιλίας.

Στη διάρκεια αυτών των ημερών ήρθα σε επαφή με τη λειτουργία και το έργο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αρεταίειο» και θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους θεράποντες ιατρούς μου, και ιδίως τον Δρ. Κωνσταντουλάκη Μανούσο, Καθηγητή Χειρουργικής ΕΚΠΑ, τον Δρ. Δημόπουλο Αθανάσιο-Μελέτιο, Πρύτανη του ΕΚΠΑ, και την Δρα. Χρυσούλα Στάικου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας ΕΚΠΑ, καθώς και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, για την φροντίδα τους. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και τους θεράποντες ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, που λόγω της έγκυρης διάγνωσής τους και της υψηλής επιστημονικής τους κατάρτισης, το πρόβλημα υγείας μου αντιμετωπίστηκε έγκαιρα.

Από τη θέση του ασθενούς και όχι του πολιτικού, αυτή τη φορά, είχα την δυνατότητα να δω εκ του σύνεγγυς, τον μεγάλο αγώνα που δίνουν οι Έλληνες γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των περιστατικών και στις ανάγκες του κόσμου, πολλές φορές υπερβάλλοντας εαυτών. Η Δημόσια Υγεία της χώρας μας είναι ένα αγαθό που μας κάνει περήφανους και η προάσπισή της θα πρέπει να αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα όλων. 

Με αυτή την αφορμή, θα ήθελα, τέλος να ευχαριστώ όλους και όλες για τις θερμές ευχές και τη στήριξη τους και φυσικά την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου που ήταν δίπλα μου και σε αυτή την προσπάθεια».

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Με μεγάλη άνεση πέρασε και το 2ο LIVE, στο X FACTOR, χθες το βράδυ η Ζωή-Μισέλ Μπακίρη δείχνοντας...
Με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων του Λιμενικού Σώματος που συνεδρίασε στις 21 Οκτωβρίου...
ΤΙΜΟΘΕΟΣ Πρώην ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΟΔΟΥ -Ο πρώτος Μητροπολίτης Ρόδου μετά την απελευθέρωση. -Λίγες...
Αρνήθηκε με τρόπο κατηγορηματικό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης σε σημερινή...