«Επίσκεψη κλιμακίου γιατρών» Ανοιχτή Αγκαλιά στην Η. Ν. Κάσο

Δελτίο Τύπου-Θέμα: «Επίσκεψη κλιμακίου γιατρών» Ανοιχτή Αγκαλιά στην Η. Ν. Κάσο

- Επιτυχημένη  ήταν  η  επίσκεψη των γιατρών της  «Ανοιχτής Αγκαλιάς» σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου . Τα ραντεβού πραγματοποιήθηκαν από τις 24/10 έως και τις 26/10 τόσο τις πρωινές όσο και τις απογευματινές ώρες.

Στα πλαίσια της δράσης της « Ανοιχτής Αγκαλιάς» πραγματοποιήθηκε στο νησί η επίσκεψη ιατρικού κλιμακίου από τις παρακάτω ειδικότητες : Παιδίατρος, Ακτινολόγος , Μαία , Γυναικολόγος , Ορθοπεδικός , Οδοντίατρος, Οφθαλμίατρος και Παθολόγος.

Αγκαλιάζοντας με αγάπη όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, οι Εθελοντές γιατροί παρείχαν τις  υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, αιματολογικές εξετάσεις, εμβολιασμούς στον παιδικό πληθυσμό και ενημέρωση, σε όσους το είχαν ανάγκη.

 

Η «Ανοιχτή Αγκαλιά», μη λησμονώντας τις ανάγκες των παιδιών σε ψυχαγωγία και παιγνίδι χάρισε, όπως πάντα, στιγμές γέλιου με παράσταση clown, διαδραστικά παιχνίδια και προσφορά δώρων στα παιδιά, που  παρακολούθησαν τα ψυχαγωγικά δρώμενα.

Η πολύπλευρη αυτή προσφορά της Οργάνωσης Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού και Θρησκευμάτων και τη  σύμπραξη του ΓΕΝ/ΓΕΕΘΑ

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου για άλλη μια χρονιά θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γιατρούς για την άψογη συνεργασία και την εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων του νησιού .

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αιχμηρή κριτική στον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη, άσκησε χθες, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος...
Ο πρώην Νομάρχης Δωδεκάνησου Σάββας Καραγιάννης με ανοιχτή επιστολή καταγγέλλει την βάρβαρη...
O πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος πετάει ξανά το γάντι στον πρόεδρο του ΟΠΡΟΤΟΥΡ και τον...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...