«Εκανα απλά τη δουλειά μου, δεν είμαι ήρωας» δηλώνει ο αστυνομικός που πυροβολήθηκε στο Παγκράτι

Σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους μίλησε ο Γιώργος Μυστρίδης, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που πυροβολήθηκε την Πέμπτη από κακοποιό στο Παγκράτι, ο οποίος τόνισε ότι απλά έκανε την δουλειά του, ενώ για το γεγονός πως αφού τραυματίστηκε συνέχισε την καταδίωξη, ο ίδιος δήλωσε πως «η καταδίωξη τελειώνει μόνο εάν συλληφθεί ο κακοποιός».

Μιλώντας στην κάμερα του Mega, ο αστυνομικός υποστήριξε πως «έκανα τη δουλειά που με προσέλαβε να κάνω η πολιτεία και δεν είμαι ήρωας», ενώ η μητέρα του μιλώντας στην κάμερα του ALPHA δήλωσε πως ο γιος της είχε «άγιο».

Υπενθυμίζεται, πως ο αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών στο Παγκράτι με έναν οδηγό ταξί ο οποίος είχε πραγματοποιήσει τρεις συνεχόμενες ληστείες σε φαρμακεία στον Νέο Κόσμο, τον Βύρωνα και τον Υμηττό. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στην κοιλιά, καθώς σώθηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε.

Πηγή: «Εκανα απλά τη δουλειά μου, δεν είμαι ήρωας» δηλώνει ο αστυνομικός που πυροβολήθηκε στο Παγκράτι iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/107174#ixzz2UNafhASp

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...