«Απολύτως επιτυχημένη η Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΜΠ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Απολύτως επιτυχημένη η Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΜΠ»

-Ως απολύτως επιτυχημένη χαρακτηρίζουν την Γενική Συνέλευση του Σωματείου Καταστηματαρχών τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

«Η προσέλευση ήταν μεγαλη και το ενδιαφέρον διατηρήθηκε έως τέλους», περιγράφουν. « Η συνεργασία μεταξύ μας είναι εξαιρετική κι αυτό μεταδόθηκε και στα μέλη μας»

Το ΔΣ πρότεινε τη μετονομασία του σωματίου σε «Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης» (ΣΕΕΜΠ) και παρουσίασε τις δράσεις που ετοιμάζει για την ερχομένη τουριστική περίοδο και αφορούν κυρίως την προβολή της μεσαιωνικής πόλης μέσω νέων τεχνολογιών, όπως της ιστοσελίδας medievalcityofrhodes.com και εφαρμογής για κινητά τηλεφωνά, τα οποία έγιναν ομοφώνως αποδεκτά.

Στην συνέχεια ακολουθήσε σε εξαιρετικό κλίμα συζήτηση με τον νέο αντιδήμαρχο Δρ. Στέφανο Δράκο για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και είναι της αρμοδιότητας του, όπως η καθαριότητα, η αστυνόμευση, οι χώροι στάθμευσης και η διαχείριση των κοινοχρήστων χωρών. Ο αντιδήμαρχος με υπομονή αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα, έλυσε απορίες, έκανε προτάσεις και άκουσε προτάσεις και δεσμεύτηκε για συνεχή συνεργασία με το ΔΣ για όλα τα παραπάνω.

Η υπεύθυνη τύπου και δημοσίων σχέσεων του ΣΕΕΜΠ, Μαρια Αγγελου, σε δηλώσεις της ανέφερε τα εξής:

«Κι εγώ και ο Προέδρος του Σωματείου Βασίλης Δοντάς και όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, δουλέψαμε πολύ σκληρά για κινητοποιήσουμε τα μέλη μας και για να τους κάνουμε αυτή την παρουσίαση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους μας τον περιφερειακό σύμβουλο, Παναγιώτης Κουνάκη, τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και πρώην Πρόεδρο του Σωματείου, Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, τον γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Κώστα Σπανό, τον πρόεδρο του Σωματείου Εστιατόρων Γιάννη Κλούβα και τον πρώην πρόεδρο του Σωματείου Τάσος Μελετίου.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνάδελφους – επιχειρηματίες για την παρουσία και την συμμετοχή τους και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας και την στήριξη τους για την εφαρμογή όσων δεσμευτήκαμε.

Με την έκδηλη ικανοποίηση τους ουσιαστικά μας ενέκριναν την υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου, δύσκολου και απαιτητικού. Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν η μόνη μας επιλογή είναι η σκληρή δουλειά. Συνεργάτη σε αυτό ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε τον αντιδήμαρχο Δρ. Στέφανο Δράκο, ο οποίος, όπως ο ίδιος είπε, επιθυμία δική του και της νέας δημοτικής αρχής είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Μεσαιωνική Πόλη. Ελπιδοφόρο το μήνυμα, όπως και η μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία μας».

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με το «Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης» (ΣΕΕΜΠ)

email: info@seemp.gr

fb: Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου (ΣΕΕΜΠ)

Site: seemp.gr

 

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ-Πολιτικός χρόνος, αμφίσημη πολυσυζητημένη έννοια, νεολογισμός; επικοινωνιακό...
Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...