«ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ- Ο Δήμαρχος Καρπάθου εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα : «ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ- Ο Δήμαρχος Καρπάθου εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου» -Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος προς τον Αρχηγό ΓΕΑ, τον Δήμαρχο Καρδίτσας, στην Κοινότητα Μορφοβουνίου και στην οικογένεια του εκλιπόντος ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου. :

Κύριε Αρχηγέ,

Δώδεκα χρόνια μετά το θάνατο του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ένα γεγονός που μας συγκλόνισε και εξακολουθούμε να τιμάμε ακόμη εδώ στην ακριτική Κάρπαθο, ένα ακόμη τραγικό συμβάν έρχεται να μας θλίψει και να βυθίσει στο πένθος όλη την Ελλάδα. Ο άδικος θάνατος του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου μας προκαλεί πόνο ψυχής και ένα πλήθος αναπάντητων ερωτημάτων , ιδιαίτερα σήμερα , που με την τουρκική προκλητικότητα, θέτονται ζητήματα αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο . Απευθύνομαι σε εσάς, για να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια της Αεροπορίας που έχασε άλλο ένα άξιο τέκνο της. Το σύνθημά σας, το σύνθημα της Ελληνικής Αεροπορίας « Αίεν Υψικρατείν», το οποίο σημαίνει «Πάντοτε να κυριαρχείς στα ύψη» είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ. Η Ελλάδα μας πρέπει να κυριαρχεί στα ύψη. Το οφείλει σε όσους δίνουν καθημερινά παλεύουν για αυτήν, αψηφώντας για την ζωή τους. . Κύριε Αρχηγέ,

Όλη η Κάρπαθος, σκύβει ευλαβικά το κεφάλι και προσεύχεται για την ανάπαυση της ψυχής του Ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου.

Με σεβασμό, Τιμή και Δέος στη Μνήμη του …

ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Στην Κάρπαθο βρίσκεται απο το πρωί ο αναπληρωτής ΥπουργόςΥγείας Πάυλος Πολάκης μαζί με τον...
Μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού Γιώργος...
«Αγαπημένη Συνεργάτιδα, που μετουσίωσε την επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον συμπολίτη...