Έρχεται, η 12η Γιορτή Μουσικής, στο Άλσος Αγίου Σουλά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Έρχεται, σε λίγες μέρες, η 12η Γιορτή Μουσικής, στο Άλσος Αγίου Σουλά.

-Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’, με τη στήριξη του Ωδείου Αιγαίου και του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, διοργανώνει τη 12η Γιορτή Μουσικής το Σάββατο 6 Ιουλίου, στις 7.00μμ, στο Άλσος Αγίου Σουλά.

Από τις 7.00 το απόγευμα έως αργά το βράδυ, θα εναλλάσσονται στη σκηνή ερασιτεχνικά και επαγγελματικά μουσικά σχήματα, χορωδίες, παιδικά μουσικά σύνολα αλλά και μεμονωμένοι καλλιτέχνες συνθέτοντας μια μουσική πανδαισία.  

Λίγο πριν κλείσει το πρόγραμμα της γιορτής, αναφέρουμε κάποια από τα σχήματα, τους μικρούς και μεγάλους μουσικούς που τιμούν με τη συμμετοχή τους τη φετινή διοργάνωση:

 

  • Το τμήμα μαντολινάτας του Ωδείου Αιγαίου
  • Οι κιθαριστές του κ. Γιάννη Γιακουμάκη
  • Η μικτή χορωδία του Δήμου Ρόδου
  • Κλασσική μουσική από το Μουσικό Σχολείο Ρόδου
  • Οι κιθάρες του Ωδείου Αιγαίου
  • Ο Μανώλης Τσακογιάννης με την κιθάρα του
  • Το μουσικό σχήμα ‘Ροπές’ με τους Ευάγγελο Κατσογριδάκη και Καίτη Κούκουρου
  • Λαϊκή μουσική από το Μουσικό Σχολείο Ρόδου
  • Ροκ, Ελληνικό και ξένο, από το Μουσικό Σχολείο Ρόδου
  • Οι λίρες του Ωδείου Αιγαίου
  • Ρεμπέτικη μουσική από το Μουσικό Σχολείο Ρόδου

και άλλα πολλά!!!

 

                Η 12η Γιορτή Μουσικής προβλέπεται να είναι μια εξαιρετικά πλούσια μουσική βραδιά. Μουσικοί και καλλιτέχνες κάθε ηλικίας θα εναλλάσσονται στη σκηνή σε μια βραδιά με διάρκεια, που σίγουρα κρύβει εκπλήξεις!!

                Για λίγες μέρες ακόμη, μπορείτε κι εσείς να δηλώσετε συμμετοχή. Αν είστε νέοι ή έμπειροι μουσικοί, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6974707727 και 6975300157, δηλώστε συμμετοχή και  ελάτε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας, το έργο σας, το μεράκι σας, στη 12η Γιορτή Μουσικής!

                Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου , προσκαλεί όλους εσάς, τους θεατές, στη 12η Γιορτή Μουσικής, το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 από τις 19.00 στο Άλσος Αγίου Σουλά για να απολαύσετε αυτή τη μαγευτική μουσική βραδιά!!

                 Για τη διευκόλυνση θεατών από την πόλη της Ρόδου, ο σύλλογος θα δρομολογήσει λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο Ρόδου στις 6 το απόγευμα και θα επιστρέψει στη Ρόδο το βράδυ, με αναχώρηση από το άλσος περίπου στις 11μμ.. Όσοι ενδιαφέρονται να μετακινηθούν μ’ αυτόν τον τρόπο, πρέπει απαραίτητα να το δηλώσουν στα τηλ. 6974707727 και 6944291881 μέχρι την Τετάρτη 3/7.

                Βίντεο, φωτογραφίες και ενημέρωση, μπορείτε να βρίσκετε στις σελίδες του συλλόγου: Youtube.com/ampernalli, facebook.com/ampernalli, ampernalli.gr.

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...