Δήλωση Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη για την εκκένωση των Παλιών Σφαγείων

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

- Δήλωση Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη για την εκκένωση των Παλιών Σφαγείων

- Δύο ημέρες μετά την λύση  στο θέμα  της άτυπης κατάληψης  στο χώρο των σφαγείων , θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση  μου γιατί λύθηκε  κατά τον τρόπο που επιθυμούσαμε ως δημοτική αρχή . Καταφέραμε  να δοθεί η καλύτερη λύση με βάση τις ανθρώπινες αξίες αλλά ταυτόχρονα  και το καλύτερο για τη Ρόδο μας .

Για 18 μήνες προσπαθήσαμε  για τη  λύση , χωρίς  ανούσιες  δηλώσεις  και φωτογραφίες  σ’ ένα χώρο  που άνθρωποι  ταλαιπωρήθηκαν ,  φωτογραφίες από ανθρώπους  που θέλησαν  να προβληθούν  ως μέρος της λύσης,  ενώ όλο   το διάστημα  ήταν  απόντες  .

Θα  ήταν παράλειψη μου   να μην ευχαριστήσω  δημόσια  για τη μεγάλη  και συνολική προσπάθεια   τους  και το καλό αποτέλεσμα   το Δήμαρχο μας , τον Περιφερειάρχη , το Βουλευτή  Γιάννη Παππά και τους υπολοίπους τέσσερις βουλευτές  που ήταν κοντά  μου .

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες στο Ροδίτη  και στη Ροδίτισσα  που εθελοντικά   προσέφεραν  τα πάντα αλλα και στις δύο ΄΄ ψυχές ΄΄ αυτής της εθελοντικής προσπάθειας, τον Ντινο Μαντικό  και το γιατρό  και πρώην δημαρχο  μας Σάββα Καραγιάννη  . Αυτοί οι άνθρωποι έφεραν  με την προσπάθεια τους κοντά στο πρόβλημα και τους υπολοίπους.  Προσωπικά σε επόμενο διάστημα  θα προτείνω στο δήμαρχο Ρόδου  να τιμηθούν  για τις ανθρωπιστικές αξίες  που μετέδωσαν όχι μόνο στο νησί μας, αλλά και πολύ έξω από αυτό .

 

 

Στράτος Καρίκης

Αντιδήμαρχος

Παιδείας Προσχολικής Αγωγής  και Μετανάστευσης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...