1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Αθλητικα

Βραβεία στο ΡΟΤΑ το Σαββατοκύριακο στα Χανιά

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών Σκαφών 2013 H αγωνιστική ομάδα του Ρ.Ο.ΤΑ. ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο 21 - 22 Σεπτεμβρίου 2013 στα Χανιά, όπου διοργανώθηκε η 2η Αγωνιστική του Πανελλήνιου…

Σύνταξη Verena23 Σεπτεμβρίου 2013 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών Σκαφών 2013

 

H αγωνιστική ομάδα του Ρ.Ο.ΤΑ. ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο 21 - 22 Σεπτεμβρίου 2013 στα Χανιά, όπου διοργανώθηκε η 2η Αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Μετά από το καλοκαιρινό κενό 3 περίπου μηνών, οι ομάδες πανέτοιμες μπήκαν ξανά στην μάχη του Πρωταθλήματος.

 

Το δίδυμο των Λουλουργά – Κενενούνη που ¨τρέχουν¨ με σκάφος Olympic 820 R στην κατηγορία Rib Super Sport 350hp, έχοντας λύσει προβλήματα τραυματισμών αλλά και μηχανικά, εκμεταλλεύθηκαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και κέρδισαν θέσεις στο βάθρο και πολύτιμους βαθμούς.

Με μία 1η θέση στον αγώνα Offshore και μία 2η θέση στον αγώνα Circuit αναρριχήθηκαν στην 1η θέση της κατάταξης  στην κατηγορία και βρίσκoνται πολύ κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος για 2η συνεχή χρονιά!

 

Στην κατηγορία Rib Sport 200hp, το Πρωτάθλημα μπορεί επίσης να ¨έρθει¨ στον Ρ.Ο.ΤΑ.

Μένει να δούμε πώς θα τερματίσουν τα δύο μας πληρώματα που αγωνίζονται σε αυτήν στη επόμενη αγωνιστική.

Οι Γιαννάς – Σιφωνιός που αγωνίζονται με Sea Quest 760 R είχαν επίσης μία 1η θέση στον αγώνα Offshore και μία 2η θέση στον αγώνα Circuit με αποτέλεσμα να ¨ανέβουν¨ στην 1η θέση της κατάταξης στην κατηγορία  Rib Sport 200hp.

 

Η δεύτερη ομάδα μας στην κατηγορία, Κτιστάκης – Διακοφιλιππής με σκάφος Τοp Line 640 R κέρδισαν δύο 3ες  θέσεις στα Χανιά και ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.

 

Το 3ο και τελευταίο αγωνιστικό διήμερο είναι προγραμματισμένο στην Αθήνα στις 12 & 13 Οκτωβρίου, όπου θα γίνουν και οι απονομές στους Πρωταθλητές.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.