1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Αποψη

Όταν ο βασιλιάς Καρνάβαλος έπιασε το ανάποδο τζόκερ, της Ελένης Καραγιάννη

Όταν ο βασιλιάς Καρνάβαλος έπιασε το ανάποδο τζόκερ Παρόλο που εξελίξεις στην Μέση Ανατολή τρέχουν και επηρεάζουν όλους εμάς άμεσα ή έμμεσα, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε δυστυχώς τον πόλεμο της…

Σύνταξη Verena2 Μαρτίου 2026 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Όταν ο βασιλιάς Καρνάβαλος έπιασε το ανάποδο τζόκερ

Παρόλο που εξελίξεις στην Μέση Ανατολή τρέχουν και επηρεάζουν όλους εμάς άμεσα ή έμμεσα, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε δυστυχώς τον πόλεμο της καθημερινότητας που δίνουμε όλοι μας για να επιβιώσουμε είτε να ζήσουμε.

Είναι πρωτομηνιά και κανονικά δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε γκρίνια αλλά δυστυχώς τα συναισθήματά μας είναι αρκετά έντονα όταν ζούμε σε διαρκή αγώνα για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε ή να ζήσουμε μία φυσιολογική ζωή μέσα από τους κανόνες της κοινής λογικής.

Το τελευταίο διάστημα ο καταιγισμός πληροφοριών από τη διαρροή στοιχείων για το σκάνδαλο του EINSTAIN και στη συνέχεια το σήμερα με τους δύο νέους πολέμους στη Μέση Ανατολή.  Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες γύρω μας που όλα αλλάζουν αλλά σ’ εμάς στην όμορφη Ρόδο μας δυστυχώς τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Παραμονή της σεζόν για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον τουρισμό που αγγίζει πλέον το 80% των πολιτών και τα προβλήματα καθημερινότητάς μας παραμένουν τα ίδια.

Ένας γρίφος το τι θα γίνει με τους απαίσιους δρόμους, το κυκλοφοριακό, την άναρχη δόμηση, τις παραλίες που βρίσκονται σε κακό χάλι, την καθαριότητα που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού δεν επαρκεί, την νοοτροπία όλων να δημιουργούν παντού χωματερές και εστίες μόλυνσης αφενός και να διαμαρτύρονται αφετέρου.

Τα αιωνόβια πλέον κτίρια τα ιστορικά αυτά της Ιταλικής Περιόδου που μένουν ασυντήρητα και μας στοιχειώνουν αλλά και η ανυπαρξία πεζοδρομίων που να μπορεί κανείς να τα διαβεί ή δρόμους χωρίς λακκούβες που να μπορούν με ασφάλεια να μετακινηθούν πολίτες, επισκέπτες, ποδηλάτες, επαγγελματίες κ.λπ.

Και ενώ η πόλη μας θυμίζει μια παρατεταμένη εγκατάλειψη σκόπιμη ή μη, ο βασιλιάς Καρνάβαλος αυτός που κάθε φορά γιορτάζουμε στα Καρναβάλια μας μοιάζει να έπιασε το ανάποδο Τζόκερ αυτή τη φορά αφού το καρναβάλι θα συνεχίζεται εις βάρος όλων μας και μετά το πέρας της Καρναβαλικής περιόδου.

Ελένη Ν. Καραγιάννη
Απόφ.Τμ.Μεσογ.Σπουδών ΠΑ
Msc Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης ΠΑΔΑ

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.