1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Αναβολή της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη ζωή" λόγω κακών καιρικών συνθηκώνΝεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"
Αποψη

Χορεύοντας Σούστα στη Νέα Αγορά Ρόδου, της Ελένης Καραγιάννη

Χορεύοντας Σούστα στη Νέα Αγορά Ρόδου Η Νέα Αγορά Ρόδου είναι απ’ τα πλέον εμβληματικά κτίρια του κέντρου της πόλης της Ρόδου που στολίζει το κέντρο της πόλης και εξυπηρετεί τον εμπορικό και…

Σύνταξη Verena6 Σεπτεμβρίου 2024 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
Διαφήμιση

Χορεύοντας Σούστα στη Νέα Αγορά Ρόδου

Η Νέα Αγορά Ρόδου είναι απ’ τα πλέον εμβληματικά κτίρια του κέντρου της πόλης της Ρόδου που στολίζει το κέντρο της πόλης και εξυπηρετεί τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο του νησιού και όλους τους κατοίκους και τους ντόπιους επισκέπτες του νησιού μας.

Τα τελευταία νέα όσον αφορά την γρήγορη εγκατάλειψη των δωματίων που εξυπηρετούν γραφεία και Συλλόγους μας για άμεση εγκατάλειψη και μετεγκατάστασή τους σε άλλους χώρους που όμως δεν έχουν ανευρεθεί μας θυμίζει λίγο την έλλειψη για ανεύρεση στέγης όσων διαμαρτύρονται συχνά πυκνά στα ΜΜΕ.

Οι άνθρωποι που στεγάζονται εκεί διατηρούν τα γραφεία τους και τους χώρους που συναθρίζονται δημιουργούν κύμα προσέλευσης και επίσκεψης της νέας Αγοράς και φυσικά των ιστορικών κτιρίων της Ιταλοκρατίας από τα λίγα που έχουν παραμείνει και δεν έχουν στοιχειώσει μέχρι στιγμής. Από τον παραδοσιακό ορολογοποιό τον κ. Χριστοδούλου Δημήτριο μέχρι και τον περιπτερά, ξέρουμε που θα πάμε αν χρειαστούμε κάτι..

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Εγκατάλειψη τόσων ετών φαίνεται να έχει αφήσει το στίγμα της όμως παντού ειδικά στον προαύλιο χώρο αλλά και σε κάθε σημείο δείγμα της αναποφασιστικότητας και της αδιαφορίας των εμπλεκομένων.

Φυσικά για την αποπεράτωση των εργασιών θα πρέπει να απομακρυνθούν όσοι στεγάζονται προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματισμοί ή ατυχήματα κυρίως για να λειτουργήσουν τα συνεργεία χωρίς προβλήματα.

Ακούστηκαν διάφορες φήμες για την απομάκρυνση των αντικειμένων που βρίσκονται εκεί που ευελπιστούμε να μην είναι αληθινές γιατί πραγματικά μας ξενίζουν.

Όμως η απότομη απομάκρυνση όσων έχουν ειδοποιηθεί θα έπρεπε να γίνει με περισσότερη ευαισθησία μιας και πρόκειται για ανθρώπους ή συλλόγους που βρίσκονται χρόνια και υπηρετούν μια παράδοση για όλους εμάς τους Ροδίτες.

Υπάρχουν πολλά κτίρια και χώροι που παραμένουν ανεκμετάλλευτοι και στην κυριολεξία στοιχειώνουν που θα μπορούσαν αρχικά να επισκευασθούν αυτοί, στη συνέχεια να γίνει η μεταφορά των όσων στεγάζονται σήμερα στη Νέα Αγορά προκειμένου να μπορεί να γίνει διαχείριση των όσων προσφερόμενων Υπηρεσιών εξυπηρετεί η Νέα Αγορά και στη συνέχεια να γίνει η επισκευή της.

Πολλές φορές κάνουμε βήματα μπρος και άλλες βήματα πίσω, ενώ αυτή αυτή η λογική της γρηγοράδας χωρίς συνεννόηση και συζήτηση σε πολλά θέματα που αφορούν όλους μοιάζει σαν να χορεύουμε την αγαπημένη σε όλους τους ροδίτες παραδοσιακή σούστα στις αποφάσεις μας και τελικά μας μένει ένα είδος πίκρας και απογοήτευσης για την αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων του τόπου μας.

Ελένη Ν. Καραγιάννη

Αθλήτρια Τριάθλου

Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.