Δ.Κρεμαστινός: Εύχομαι το νέο έτος να είναι καλύτερο απο αυτό που φεύγει

Ευχές για το Νέο Έτος -Με τις θερμότερες ευχές μου για ένα ευτυχισμένο προσωπικά για κάθε συμπολίτη μας χρόνο, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας λέγοντας ορισμένες βασικές αλήθειες.

Δυστυχώς, εάν στον χρόνο που έρχεται δεν υπάρξει άρση των capital controls για να μπορούν οι τράπεζες να κινούνται ελεύθερα και να χρηματοδοτούν τις υγιείς επιχειρήσεις, εάν δεν υπάρξει η απαραίτητη εμπιστοσύνη προς την Κυβέρνηση από τους επενδυτές, τα οικονομικά μας προβλήματα θα επιδεινωθούν και θα τεθούν σε κίνδυνο οι μισθοί και οι συντάξεις. Μέχρι τώρα, η Κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να άρει τα capital controls ούτε είναι σε θέση να δώσει την εικόνα της σταθερότητας για να την εμπιστευθούν οι επενδυτές. Για αυτό χρειάζεται μια νέα, σοβαρή, Κυβέρνηση όλων των κομμάτων που πιστεύουν στην Ευρώπη που να εμπνεύσει την αναγκαία εμπιστοσύνη και η οποία θα προέλθει είτε από την παρούσα Βουλή είτε ύστερα από εκλογές.

Ο νέος χρόνος που έρχεται θα είναι αποφασιστικός για όλον τον πλανήτη γιατί οι νέες ηγεσίες που θα προκύψουν στην Αμερική, στη Γαλλία, στη Γερμανία θα καθορίσουν ένα νέο καθεστώς που ελπίζουμε να είναι καλύτερο για την Ελλάδα από το σημερινό. Όμως εμάς, είναι αναπόφευκτο η ανασφάλεια και η αγωνία να μας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Με τις ελπίδες το 2017 να είναι πραγματικά καλύτερο, εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Μήνυμα 7 από 5214

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στη Δωδεκάνησο και...
Περί της 12:50 την προηγούμενη Τρίτη, ένα αεροσκάφος τύπου Ε-3 Sentry AWACS του ΝΑΤΟ έκανε δύο...
Την άποψη ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια μεγάλη προοδευτική παράταξη, εξέφρασε σήμερα, μιλώντας...
Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Δωδεκάνησο, Μάνος Κόνσολας παραχωρεί συνέντευξη στο...