Κως

Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στην Κω

Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στην Κω-Την 17-01-2018 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 30χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και αεροβόλο πιστόλι.

Share

Απάντηση του Δημάρχου Κω στις δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ : “Απάντηση του Δημάρχου Κω στις δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Εσωτερικών κ. Τόμας ντε Μεζιέρ”
-Ο Δήμαρχος Κω, με αφορμή τις δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Εσωτερικών κ.Ντε Μεζιέρ με τις οποίες επέρριψε ευθύνες στους Δημάρχους των νησιών για την κατάσταση στα hotspot, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Share

Ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Κώου καί Νισύρου Τοποτηρητής τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Σύμης

Ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Κώου καί Νισύρου Τοποτηρητής τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Σύμης
-Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Κώου καί Νισύρου, μετά βαθυτάτης θλίψεως ἀναγγέλλει εἰς τό εὐσεβές αὐτῆς πλήρωμα τήν πρός Κύριον ἐκδημίαν τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου Σύμης κυροῦ Χρυσοστόμου.

Share

Πρωτοβουλία του Δημάρχου Κω Γ.Κυρίτση για την κατάθεση τροπολογίας για την παραχώρηση πέντε ακινήτων του Δημοσίου στο Δήμο Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ : “Πρωτοβουλία του Δημάρχου Κω κ.Κυρίτση για την κατάθεση τροπολογίας για την παραχώρηση πέντε ακινήτων του Δημοσίου στο Δήμο Κω.”

Share

“Το λιμάνι της Κω δεν είναι χωματερή”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ : “Το λιμάνι της Κω δεν είναι χωματερή.”
-Από το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Κω εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
-“Κάποιοι θεωρούν την Κω ως μία μόνιμη χωματερή.

Share

Παγοπέδιλο ακρωτηρίασε το δάχτυλο αγοριού στην Κω!

Μάνος Τσαγκαράκης-Ένα 9χρονο αγόρι είχε ατύχημα στο παγοδρόμιο που βρίσκεται στο κέντρο της Κω, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί ένα δάκτυλό του

Share

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης κλοπής χαλκού αξίας 60.000 ευρώ στην Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής χαλκού μεγάλης αξίας από επιχείρηση στην Κω
-Δράστης είναι ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία

Share

Γ. Κυρίτσης, δήμαρχος Κω: Δεν μας ικανοποιεί η ανακοίνωση για φπα - Ο διαχωρισμός των νησιών δεν έχει ηθικό υπόβαθρο, πολιτική χωρίς ηθική δεν υπάρχει

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ : “Δήλωση του Δημάρχου Κω κ.Κυρίτση για την εξάμηνη παράταση ισχύος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.”
Ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης, αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία παρατείνεται η ισχύς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για ένα εξάμηνο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Share

Ψήφισμα δήμου Κω και φορέων του νησιού για τη μη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών φπα στο προϊστάμενο της ΔΟΥ Κω

ΨΗΦΙΣΜΑ-Ο Δήμος της Κω και οι εκπρόσωποι των φορέων του νησιού εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και την επιβολή του νέου φόρου διανυκτέρευσης που θα πλήξει ακόμα περισσότερο τον τουρισμό μας.

Share

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ (Δήμαρχος Κω) : “Εθνικό Σχέδιο για το μεταναστευτικό τώρα με 4 προτάσεις. Η πολιτική διαχείρισης του μεταναστευτικού στα νησιά απέτυχε”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ (Δήμαρχος Κω) : “Εθνικό Σχέδιο για το μεταναστευτικό τώρα με 4 προτάσεις. Η πολιτική διαχείρισης του μεταναστευτικού στα νησιά απέτυχε.”

Share

Επαναλειτουργία τοῦ Ἐκκλησιαστικοῦ Μουσείου της Κω

Ἀνακοίνωση γιά τήν ἐπαναλειτουργία τοῦ Ἐκκλησιαστικοῦ Μουσείου
-Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Κώου καί Νισύρου ἀνακοινώνει ὅτι, ὁλοκληρώθηκε ἡ ἀποκαστάσταση τοῦ τοιχίου πού κατακρημνίστηκε κατά τόν σεισμό τῆς 21ης Ἰουλίου 2017, μέ ἐπιστασία τῆς 4ης Ἐφορείας Ἀρχαιοτήτων καί ἔξοδα, μέριμνα καί φροντίδα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως.

Share

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “ Ένα ηχηρό μήνυμα από την Κω σε Αθήνα και Βρυξέλλες”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “ Ένα ηχηρό μήνυμα από την Κω σε Αθήνα και Βρυξέλλες”
-Κυβέρνηση και αντιπολίτευση έχουν 20 μέρες καιρό για ενώσουν τις δυνάμεις τους και να υπερασπιστούν τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Share

Τρεις συλλήψεις στην Κω για κλοπή 150 κιλών χάλκινου σύρματος από επιχείρηση - Σύλληψη και του ιδιοκτήτη για παράνομη οπλοκατοχή και άσκοπους πυροβολισμούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για κλοπή στην Κω
-Οι δράστες παραβίασαν επιχείρηση και αφαίρεσαν χάλκινο σύρμα συνολικού βάρους -150- κιλών
-Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και άσκοπους πυροβολισμούς

Share

Κοινή πρωτοβουλία Δημάρχου Κω και Ένωσης Ξενοδόχων Κω για την εξαίρεση της Κω από την επιβολή του νέου φόρου διανυκτέρευσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ : “Κοινή πρωτοβουλία Δημάρχου Κω και Ένωσης Ξενοδόχων Κω για την εξαίρεση της Κω από την επιβολή του νέου φόρου διανυκτέρευσης.

Share

Γιώργος Κυρίτσης: “Ανάγκη για εθνική ενότητα και συνεννόηση στο θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά. Να καλέσει ο Πρωθυπουργός όλα τα κόμματα”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “Ανάγκη για εθνική ενότητα και συνεννόηση στο θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά. Να καλέσει ο Πρωθυπουργός όλα τα κόμματα.”

Share

Γ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ - Δήμαρχος Κω : “Δεν θα ανεχθούμε τη δημιουργία νέων δομών στην Κω. Δεν μπαίνουμε σε καμία τέτοια συζήτηση”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-Γ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ - Δήμαρχος Κω : “Δεν θα ανεχθούμε τη δημιουργία νέων δομών στην Κω. Δεν μπαίνουμε σε καμία τέτοια συζήτηση.”

Share

Σύλληψη 66χρονου Ιρανού για παράνομη υλοτομία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνελήφθη 66χρονος ημεδαπός ιρανικής καταγωγής διωκόμενος για παράνομη υλοτομία

Σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής φυλάκισης -3- ετών και -3- μηνών

Share

Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών, όπλου και κλεπταποδοχή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνελήφθη στην Κω 33χρονος Αλβανός για κατοχή ναρκωτικών, όπλου και κλεπταποδοχή

Κατασχέθηκαν -55- γραμμάρια κοκαΐνης, μαχαίρι, -7- κινητά τηλέφωνα, -11- κάρτες sim και 440€

Share

Γιώργος Κυριίτσης: “Η δημιουργία νέου hotspot ή πλωτού κέντρου στην Κω, είναι μία εγκληματική επιλογή - Θα υπερασπιστούμε την τουριστική μας ταυτότητα”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “Η δημιουργία νέου hotspot ή πλωτού κέντρου στην Κω, είναι μία εγκληματική επιλογή. Θα υπερασπιστούμε την τουριστική μας ταυτότητα.”

Share

Ξεκίνησε να λειτουργεί Τμήμα Τροχαίας στην Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ξεκίνησε να λειτουργεί Τμήμα Τροχαίας στην Κω
-Η λειτουργία του εντάσσεται στο πλάνο αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Share

Ο Δήμος Κω αποκτά νέο λογότυπο - Ανοιχτός διαγωνισμός με ελεύθερη συμμετοχή

Δελτίο Τύπου
-Ο Δήμος Κω αποκτά νέο λογότυπο.
-Ανοιχτός διαγωνισμός με ελεύθερη συμμετοχή όλων.

Share

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανατολικά της Κω

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:36 το μεσημέρι βορειοανατολικά της Κω, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Share

Άμεση και έγγραφη δέσμευση από την κυβέρνηση για το χρόνο ολοκλήρωσης των έργων στο λιμάνι του νησιού ζητά ο Δήμαρχος Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ : “Άμεση και έγγραφη δέσμευση από την κυβέρνηση για το χρόνο ολοκλήρωσης των έργων στο λιμάνι του νησιού ζητά ο Δήμαρχος Κω. Οι εταιρείες κρουαζιέρας ζητούν σαφείς απαντήσεις γιατί διαφορετικά θα κόψουν την Κω από τα δρομολόγιά τους.

Share

Δήμαρχος Κω: “Νομιμοποίηση στη δημιουργία νέων hotspot στην Κω δεν πρόκειται να προσφέρουμε ποτέ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ : “Νομιμοποίηση στη δημιουργία νέων hotspot στην Κω δεν πρόκειται να προσφέρουμε ποτέ.”
-Ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης, αναφερόμενος στην πρόσκληση για τη δημιουργία – κατασκευή πέντε Μόνιμων Δομών, ελάχιστης χωρητικότητας 8.500 ανθρώπων σε Λέσβο, Κω, Σάμο, Χίο και Λέρο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Share

Σεισμός 4,3 ρίχτερ στο Τουργκούτ Ρέις, αισθητός στην Κω

Σεισμική δόνηση εντάσεως 4,3 και εστιακού βάθους μόλις 2χλμ, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 19:57,
ανάμεσα στην Κω και το Τουργκούτ Ρέις (14χλμ βορειοανατολικά από το Ζηπάρι)
κι έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την Κω καθώς και στα απέναντι Τουρκικά παράλια.

Πηγή: aegeanews.gr

Share

Η ορκωμοσία των Αριστευσάντων αποφοίτων των ΙατρικώνΣχολών της Ελλάδας, στο Ασκληπιείο της Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 0Με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η ορκωμοσία των Αριστευσάντων αποφοίτων των ΙατρικώνΣχολών της χώρας μας, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο Ασκληπιείο της Κω.

Share

Οι αρμόδιοι επίτροποι της Ε.Ε θα τοποθετηθούν συνολικά στα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Κω - Απάντηση Γιούνκερ στο Γιώργο Κυρίτση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ :“Οι αρμόδιοι επίτροποι της Ε.Ε θα τοποθετηθούν συνολικά στα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Κω κ.Κυρίτσης- Απάντηση του κ.Γιούνκερ στο Δήμαρχο Κω.”
-Επίκειται συνολική τοποθέτηση της Κομισιόν στα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης για τη στήριξη του νησιού μετά τον καταστροφικό σεισμό της 21ης Ιουλίου.

Share

Σύλληψη 76χρονου για παράνομη κατοχή αρχαιοτήτων στην Κω

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη κατοχή αρχαιοτήτων στην Κω-Την 18-09-2017 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 76χρονος ημεδαπός, ο οποίος διατηρούσε σε εξωτερικό χώρο της κατοικίας του, τμήματα αρχαίων πήλινων αγγείων. Τα αρχαία αντικείμενα κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

Share

Παρέμβαση του Δημάρχου Κω σε Γιούνκερ και Μοσκοβισί για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά που σηκώνουν το βάρος της διαχείρισης του μεταναστευτικού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ : “Παρέμβαση του Δημάρχου Κω σε κ. Γιούνκερ και κ. Μοσκοβισί για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά που σηκώνουν το βάρος της διαχείρισης του μεταναστευτικού.”

Share

Pages

Subscribe to RSS - Κως