Πολιτική

Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Κω από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση των ζημιών σε υποδομές και δίκτυα ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 24 Ιουλίου 2017
-ΘΕΜΑ: «Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Κω από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση των ζημιών σε υποδομές και δίκτυα ζητά ο Μάνος Κόνσολας»

Share

Ευρεία σύσκεψη για το αεροδρόμιο της Λέρου

Ευρεία σύσκεψη με θέμα την προοπτική επέκτασης του αεροδρομίου της Λέρου συγκάλεσαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Share

Άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός στους αρχαιολογικούς χώρους και στα μνημεία της Κω

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 25 Ιουλίου 2017
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Χιλιάδες ευρώ εισπράττει το Κράτος από τους αρχαιολογικούς χώρους της Κω. Το Υπουργείο Πολιτισμού οφείλει να χρηματοδοτήσει άμεσα την αποκατάσταση των ζημιών στους αρχαιολογικούς χώρους και στα μνημεία του νησιού»

Share

Δημήτρης Γάκης στη Βουλή: «Οι δασικοί χάρτες αποτελούν έργο βιωσιμότητας των ευαίσθητων ελληνικών οικοσυστημάτων, εργαλείο περιφερειακής ανάπτυξης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημήτρης Γάκης στη Βουλή: «Οι δασικοί χάρτες αποτελούν έργο βιωσιμότητας των ευαίσθητων ελληνικών οικοσυστημάτων, εργαλείο περιφερειακής ανάπτυξης»
***

Share

ΦΩΤΟ-Κλιμάκιο Νέας Δημοκρατίας: Η κυβέρνηση να υλοποιήσει άμεσα τις δεσμεύσεις της για την επιστροφή της κανονικότητας στο νησί της ΚΩ

Την ανάγκη να υλοποιήσει άμεσα η κυβέρνηση τις δεσμεύσεις της για την ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων της Κω και να προστατευθεί με κάθε τρόπο η εικόνα του νησιού, επεσήμανε το κλιμάκιο της ΝΔ. ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο νησί της Κω.

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Μέτρα στήριξης της τοπικής οικονομίας και του τουρισμού της Κω. Ερώτηση στη Βουλή του Μάνου Κόνσολα σε τέσσερις Υπουργούς»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ-24 Ιουλίου 2017
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Μέτρα στήριξης της τοπικής οικονομίας και του τουρισμού της Κω. Ερώτηση στη Βουλή του Μάνου Κόνσολα σε τέσσερις Υπουργούς»

Share

24.7.1974, η πτώση της Χούντας - Tου Βαγγέλη Παυλίδη

24 Ιουλίου 1974, ώρα 04.00 -περίπου η ώρα που τώρα γράφω τις γραμμές αυτές- εφτά χρόνια και τρείς μήνες μετά το πραξικόπημα των συνταγματαρχών, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ορκίζεται και αναλαμβάνει πρωθυπουργός.

Share

Επίσκεψη του Δημήτρη Γάκη στο Γενικό Νοσοκομείο Κω: «Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό για την πολύτιμη ανθρωπιστική και κοινωνική προσφορά σας!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Επίσκεψη του Δημήτρη Γάκη στο Γενικό Νοσοκομείο Κω: «Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό για την πολύτιμη ανθρωπιστική και κοινωνική προσφορά σας!»
***

Share

Δ. Γάκης: «Η Κως δοκιμάστηκε. Η Κως άντεξε και αντέδρασε. Η Κως θα προχωρήσει μπροστά!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Η Κως δοκιμάστηκε. Η Κως άντεξε και αντέδρασε. Η Κως θα προχωρήσει μπροστά!»
***

Share

«Σε πλήρη εξέλιξη οι ενέργειες για την αποκατάσταση της ομαλότητας στην Κω»

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ
-Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Γραφείο Υφυπουργού
Τηλ. 2131371736
Φαξ. 2104614439
email: yfyp.minister@yna.gov.gr
Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε 1 - Ε 2,
Τ.Κ. 185 10

Share

Δήλωση του Γιάννη Παππά για το φονικό σεισμό της Κω

OΣO KAI EΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔYΣKOΛO , OΣO KAI EAN OI ΠΛHΓEΣ EINAI ANOIKTEΣ ...
ΠPEΠEI NA ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ EIKONA ΓIA TO NHΣI THΣ KΩ , KAI ΣIΓOYPA OXI KATAΣTPOΦOΛOΓIKH!!!!

Share

Μετάβαση Κρεμαστινού - Μανιάτη στην Κω

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός σε κλιμάκιο με τον αρμόδιο τομεάρχη Υποδομών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης βουλευτή Γιάννη Μανιάτη, μεταβαίνει στην Κω σήμερα, Παρασκευή 21.07.17, ώστε να διαπιστωθεί η έκταση των προβλημάτων και να αναζητηθούν τρόποι συμβολής στα άμεσα μέτρα αν

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Οφείλουμε να σταθούμε όλοι δίπλα στην Κω. Ο τουρισμός του νησιού πρέπει να προστατευθεί»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ-21 Ιουλίου 2017
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Οφείλουμε να σταθούμε όλοι δίπλα στην Κω. Ο τουρισμός του νησιού πρέπει να προστατευθεί»

Share

Συμφέρει το κράτος να δουλεύουν και να πληρώνουν ή να συνταξιοδοτούνται μαζικά; Συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης στη Βουλή

20.07.17-Συζητήθηκε στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού, για τους αποτρεπτικούς όρους ασφάλισης όσων ελευθέρων επαγγελματιών συνεχίζουν να εργάζονται μετά τη συμπλήρωση των 35 ετών που τους επιτρέπει να συνταξιοδοτηθούν.

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση δεν απευθύνεται στους πολίτες. Αναζητά μόνο πελάτες και ψηφοφόρους»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ-20 Ιουλίου 2017
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση δεν απευθύνεται στους πολίτες. Αναζητά μόνο πελάτες και ψηφοφόρους»

Share

Εποικοδομητική και παραγωγική η επίσκεψη του τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα στη Ρόδο

Εποικοδομητική και παραγωγική η επίσκεψη του τέως αναπληρωτής υπουργού Οικονομικών και σημερινού τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ κ. Χρήστου Σταϊκούρα στη Ρόδο.

Share

«Η νησιωτική πολιτική σε πρώτο πλάνο»

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ
-Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Γραφείο Υφυπουργού
Τηλ. 2131371736
Φαξ. 2104614439
email: yfyp.minister@yna.gov.gr
Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε 1 - Ε 2,
Τ.Κ. 185 10

Share

Χρήστος Σταικούρας: Η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση

«Η Ελλάδα έχασε 2,5 χρόνια. Δυόμιση χαμένα χρόνια σε πόρους και σε χρόνο. Η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση» ανέφερε χθες σε συνέντευξη τύπου στη Ρόδο ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταικούρας. Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πάυλος Μπακίρης και ο πολιτευτής Στέφανος Δράκος.

Share

Συγχαρητήριο του Δημήτρη Γάκη στον Αντώνη Καμπουράκη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συγχαρητήριο του Δημήτρη Γάκη στον Αντώνη Καμπουράκη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων
***

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση αποφεύγει να απαντήσει για το αν θα ισχύουν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ από την 1η Ιανουαρίου στα νησιά που υπέστησαν τις αρνητικές συνέπειες του μεταναστευτικού»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 19 Ιουλίου 2017-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση αποφεύγει να απαντήσει για το αν θα ισχύουν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ από την 1η Ιανουαρίου στα νησιά που υπέστησαν τις αρνητικές συνέπειες του μεταναστευτικού»

Share

Σύσκεψη για τη νησιωτικότητα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Σύσκεψη για τη νησιωτικότητα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Ευρεία σύσκεψη για τη νησιωτικότητα συγκάλεσαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός.

Share

Διπλή τουρκική πρόκληση σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας - Πάνω από τη Ρόδο η πρώτη και η δεύτερη στο Αγαθονήσι

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι Τούρκοι - «Παρενόχλησαν» ακόμη και το αεροσκάφος, αλλά και το ελικόπτερο που επέβαιναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας - Παυλόπουλος: Το Αιγαίο δεν διχοτομείται
Διπλή τουρκική πρόκληση σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Share

Έληξε με επιτυχία το πρώτο από τα εφετινά προγράμματα φιλοξενίας ομογενών Ελληνοπαίδων της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού

Σε μία συγκινητική τελετή χαιρέτισε ο Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλης Κόκκινος την πρώτη ομάδα ομογενών Ελληνοπαίδων του εξωτερικού, που φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο των προγραμμάτων φιλοξενίας Ελληνοπαίδων της ομογένειας και γνωριμίας τους με την Ελλάδα.

Share

Πολλά συγχαρητήρια στον Μιχάλη Σεΐτη για το χρυσό μετάλλιο

Συγχαρητήριο μήνυμα-Πολλά συγχαρητήρια στον Μιχάλη Σεΐτη, που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο 400 μέτρων κατηγορίας Τ44,στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου παραολυμπιονικών στο Λονδίνο.

Share

Δημήτρης Γάκης στη Βουλή: «Σημαντική εξέλιξη για τη Δωδεκάνησο η δρομολόγηση των διαδικασιών για τη λειτουργία Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Γ.Ν. Ρόδου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημήτρης Γάκης στη Βουλή: «Σημαντική εξέλιξη για τη Δωδεκάνησο η δρομολόγηση των διαδικασιών για τη λειτουργία Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Γ.Ν. Ρόδου»
Θετική απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Δωδεκανήσου
***

Share

Tο πρόγραμμα επίσκεψης του τ. αναπ. Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στη Ρόδο

«Πρόγραμμα επίσκεψης τ. αναπ. Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στη Ρόδο»
Τη Ρόδο θα επισκεφτεί την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 ο τ. Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας.
-Το πρόγραμμα της επισκέψεως του διαμορφώνεται ως εξής :
15:00 : Άφιξη στη Ρόδο

Share

Συλλυπητήριά στην οικογένεια του Σάββα Παπαγεωργίου απο την Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος Σάββα Παπαγεωργίου, καταξιωμένο νομικό και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, με σημαίνοντα κοινωνικό και πολιτικό ρόλο στην Ανανεωτική Αριστερά για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Το Γραφείο Τύπου.-

Share

Κύπρος, 16 Ιουλίου 1974 - Του Βαγγέλη Παυλίδη

Χωρίς κάποιο σκίτσο εποχής σήμερα αφού κάθε σχολιασμός ήταν τότε αδύνατος -εκτός κι αν ευλογούσε τους Ελλαδίτες και Κυπριους χουντικούς.

Share

Pages

Subscribe to RSS - Πολιτική