Πολιτική

Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, πριν από την υπογραφή της συμφωνίας για την ονομασία της πΓΔΜ στις Πρέσπες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, πριν από την υπογραφή της συμφωνίας για την ονομασία της πΓΔΜ στις Πρέσπες
-Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Φίλε και γείτονα Ζόραν,
Αξιότιμη Ύπατη Εκπρόσωπε,
Κύριε Επίτροπε,
Κυρία Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα του ΟΗΕ,

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση έχει απέναντι της τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στο θέμα των Σκοπίων και η πλειοψηφία αυτή θα εκφραστεί»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ17 Ιουνίου 2018-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση έχει απέναντι της τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στο θέμα των Σκοπίων και η πλειοψηφία αυτή θα εκφραστεί»

Share

Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ(16.6.2018)
-Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Share

Εκλογές για την ανάδειξη των Συντονιστικών Γραμματειών του Κινήματος Αλλαγής, στις Δημοτικές Οργανώσεις

Δελτίο Τύπου-Μετά τη συγκρότηση των Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής προχωράμε στη διαδικασία συγκρότησης των Τοπικών Οργανώσεων.
Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθούν σε όλητην Ελλάδα οι εκλογές για την ανάδειξη των Συντονιστικών Γραμματειών του Κινήματος Αλλαγής, στις κατά τόπους Δημοτικές Οργανώσεις.

Share

"Δεν πρέπει να αρθεί το βέτο μέχρι την κατάργηση όλων των στοιχείων του αλυτρωτισμού"

"Δεν πρέπει να αρθεί το βέτο μέχρι την κατάργηση όλων των στοιχείων του αλυτρωτισμού"

Share

Για εμπάθεια και λαικισμό κατηγορεί το ΠΡΑΤΤΩ τη Ντόρα Μπακογιάννη

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΡΑΤΤΩ-Την εμπάθεια, το λαϊκισμό και τις προσωπικές πικρίες κανείς δεν μπορεί να τις απαγορεύσει, σε έναν πολιτικό με ναρκισσιστική φαντασία.

Share

Δημήτρης Γάκης: «Ενεργοποιήθηκε η πύλη εισόδου στη Λέρο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημήτρης Γάκης: «Ενεργοποιήθηκε η πύλη εισόδου στη Λέρο»
-Οι επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη και τοπικών αναπτυξιακών φορέων της Λέρου προς τους αρμόδιους υπουργούς για τη λειτουργία της πύλης εισόδου στο λιμένα Αγίας Μαρίνας Λέρου, έφεραν αποτέλεσμα.

Share

Διήμερη επίσκεψη στη Ρόδο του βουλευτή του ΚΚΕ Μ. Συντυχάκη

Δελτίο τύπου-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν και συγκυβέρνησαν, δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να πάρουν όλα όλα εκείνα τα βάρβαρα μέτρα, για να πληρώσει ο λαός την καπιταλιστική κρίση και όχι το κεφάλαιο που την δημιούργησε.

Share

Ο Βασίλης Υψηλάντης ζητά απο τον Παναγιώτη Σκουρλέτη να αποκατασταθεί αδικία σε βάρος των υπαλλήλων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου που υπηρετούν στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-15.06.2018
-Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης με επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη ζητά να αποκατασταθεί αδικία σε βάρος των υπαλλήλων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου που υπηρετούν στη Ρόδο.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Share

Τελευταία ομιλία του βουλευτή Ηλία Καματερού στη Βουλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Τελευταία ομιλία του βουλευτή Ηλία Καματερού στη Βουλή
Αιφνιδίασε τους βουλευτές στην ολομέλεια χθες βράδυ ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός όταν μιλώντας για την πρόταση δυσπιστίας της Ν.Δ. κατά της κυβέρνησης, ξεκίνησε με την φράση "Είμαι συγκινημένος γιατί μπορεί αυτή να είναι η τελευταία ομιλία μου στη Βουλή"

Share

Γενικές Συνελεύσεις του Κινήματος Αλλαγής στο νησί της Ρόδου

Δελτίο Τύπου-Το Κίνημα Αλλαγής, το προοδευτικό κίνημα της νέας εποχής, προχωρά σε συγκρότηση T.O. σε όλη την Ελλάδα, γιατί χρειαζόμαστε όχι απλά ένα νέο ενιαίο και ανοιχτό κόμμα, αλλά ένα ζωντανό κόμμα. Και τέτοιο, είναι το κόμμα των μελών του. Αυτό που έχει ζωντανές οργανώσεις και μέλη που συναποφασίζουν.

Share

Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο

Κύριε Πρόεδρε, καταγράφω ως αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός δεν θα λάβει το λόγο να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο. Μου κάνει πράγματι εντύπωση αυτό. Εκτός αν αλλάξει ο προγραμματισμός του μέχρι την ολοκλήρωση της συζήτησης.

Share

Παρέμβαση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη συζήτηση στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Παρέμβαση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη συζήτηση στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Το Υπουργείο Υγείας, με γραφειοκρατικές διαδικασίες, ουσιαστικά απαγορεύει στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στους Ιατρικούς Συλλόγους να υλοποιούν προγράμματα προληπτικής ιατρικής για τους κατοίκους των νησιών»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 14 Ιουνίου 2018
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Το Υπουργείο Υγείας, με γραφειοκρατικές διαδικασίες, ουσιαστικά απαγορεύει στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στους Ιατρικούς Συλλόγους να υλοποιούν προγράμματα προληπτικής ιατρικής για τους κατοίκους των νησιών»

Share

Ηλίας Καματερός: «Την αναστολή αύξησης του Φ.Π.Α. στα 5 νησιά ζήτησε από τον πρωθυπουργό ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ηλίας Καματερός: «Την αναστολή αύξησης του Φ.Π.Α. στα 5 νησιά ζήτησε από τον πρωθυπουργό ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός»

Share

Εκδήλωση για την παρουσίαση της έκδοσης «Στιγμές από τη ζωή και δράση της ΚΝΕ στην παρανομία»

Δελτίο τύπου-Εκδήλωση για την παρουσίαση της έκδοσης «Στιγμές από τη ζωή και δράση της ΚΝΕ στην παρανομία»

Share

"Μεταβαίνουμε σε μια περίοδο χειρότερη από τις τρεις που περάσαμε" - Ομιλία στις Επιτροπές για το Μεσοπρόθεσμο 2019-2022

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός έλαβε το λόγο κατά την κοινή συζήτηση όλων των αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής για το νομοσχέδιο «Διατάξεις για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων – Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022».

Share

Βασίλης Α. Υψηλάντης: ”…Οι πράξεις τους έχουν προκαλέσει εθνική σηψαιμία. Η άμεση απαλλαγή της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ η μόνη λύση.”

Ρόδος 13 Ιουνίου 2018-Βασίλης Α. Υψηλάντης”…Οι πράξεις τους έχουν προκαλέσει εθνική σηψαιμία. Η άμεση απαλλαγή της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ η μόνη λύση.”
-Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Share

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τη συμφωνία για το Σκοπιανό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-Ελληνίδες, Έλληνες,
Πριν από λίγη ώρα και μετά από πολύμηνες και επίμονες διαπραγματεύσεις, καταφέραμε να καταλήξουμε σε Συμφωνία με τον Πρωθυπουργό της πΓΔΜ, για την επίλυση της χρόνιας διαφοράς μας σε ό,τι αφορά την ονομασία της γείτονος.

Share

"Μακεδονική Εκτροπή" : Γιατί Τσίπρας- Κοτζιάς διαβαίνουν το Ρουβίκωνα της αλλοίωσης του Πολιτεύματος;" - Γράφει ο Πεταλάς Σάββας

"Μακεδονική Εκτροπή" : Γιατί Τσίπρας- Κοτζιάς διαβαίνουν το Ρουβίκωνα της αλλοίωσης του Πολιτεύματος
"Ο ρόλος του ΠτΔ στην λύση του γόρδιου μακεδονικού δεσμού"
*Γράφει ο Πεταλάς Σάββας

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη. Σήμερα είναι η Μακεδονία, αύριο ίσως είναι η Θράκη ή το Αιγαίο»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 13 Ιουνίου 2018
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη. Σήμερα είναι η Μακεδονία, αύριο ίσως είναι η Θράκη ή το Αιγαίο»
-Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Share

Μαξίμου: Αυτή είναι η συμφωνία - Severna Makedonija erga omnes, μακεδονική εθνότητα και γλώσσα

Τα κέρδη της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ αποτιμά το μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα παίρνει πίσω την ιστορία της και το όνομα «Μακεδονία».

Share

Εθελοντική Αιμοδοσία απο τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της Ν.Δ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη η οποία εορτάζεται στις 14 Ιουνίου και τη διοργάνωση της οποίας έχει αναλάβει φέτος η χώρα μας, η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της ΝΔ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 από 09:00 έως 17:00 στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Share

"Τα συλλαλητήρια για το όνομα" - Άρθρο Δ. Κρεμαστινού στο Βήμα της Κυριακής

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σε ένα δημοψήφισμα με το ερώτημα εάν τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν Δημοκρατία των Σκοπίων όλοι οι Ελληνες θα απαντούσαν «Ναι».

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Τον τουρισμό δεν μπορούμε να τον αφήσουμε στους διάφορους «Καρανίκες» του ΣΥΡΙΖΑ»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 12 Ιουνίου 2018
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Τον τουρισμό δεν μπορούμε να τον αφήσουμε στους διάφορους «Καρανίκες» του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση, ως απάντηση στην ανακοίνωση της Γ.Γ. Τουρισμού, κας. Κουρνέτα:

Share

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: «Στην Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού για την μελέτη της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου και τα προβλήματα της Χώρας Πάτμου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: «Στην Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού για την μελέτη της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου και τα προβλήματα της Χώρας Πάτμου».

Share

Pages

Subscribe to RSS - Πολιτική