Χαράλαμπος Κόκκινος: Χωρίς γιατρό παραμένει το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας» - Να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους οι «υπεύθυνοι/ες» της Δημόσιας Υγείας στον τόπο μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Την ώρα που δίνεται αγώνας για να στηριχθεί το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας και παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματα... Χωρίς γιατρό παραμένει το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας»

Να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους οι «υπεύθυνοι/ες» της Δημόσιας Υγείας στον τόπο μας

Την ώρα που η τουριστική περίοδος βρίσκεται «στο ζενίθ» στα νησιά μας, το διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας» -παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματα στους/στις υπευθύνου/ες του τομέα υγείας για την περιοχή μας- παραμένει χωρίς γιατρό!!! Από το χώρο του διέρχονται χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά και εφόσον συμβεί κάποιο έκτακτο περιστατικό, θα πρέπει να αναζητηθεί ιατρική και νοσηλευτική υποστήριξη σε μονάδα υγείας που είναι χιλιόμετρα μακριά (Κέντρο Υγείας Έμπωνας ή νοσοκομείο Ρόδου)!

Ενώ έχουν κατατεθεί αλλεπάλληλα αιτήματα προς το Υπουργείο Υγείας και στην Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, οι υπεύθυνοι/ες δείχνουν να κωφεύουν.

Είμαστε μπροστά σε ένα ακόμα κρούσμα υποστελέχωσης στον ευαίσθητο τομέα της δημόσιας υγείας, που δυστυχώς διογκώνεται καθημερινά στα νησιά μας. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες για στελέχωση των μονάδων υγείας στα νησιά μας από την Π.Ν.Αι., και τις φωνές διεκδίκησης και αγωνίας που συνεχώς πληθαίνουν, η κατάσταση καθημερινά χειροτερεύει! Οι υποσχέσεις παραμένουν απραγματοποίητες και κάποιοι/ες δεν αναλογίζονται τις ευθύνες τους.

Ας το πράξουν γρήγορα, πριν βρεθούμε μπροστά σε δύσκολες, απάνθρωπες και λυπηρές καταστάσεις!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...