Χίλαρι Κλίντον: «Χρωστάμε στον Τραμπ μια ευκαιρία να ηγηθεί»

Η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, αποδέχτηκε την ήττα της από τον Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε πρόθυμη να συνεργαστεί μαζί του. πριν απο λίγο έκανε την πολύ-αναμενώμενη δήλωση για την ήττα στις εκλογές.

«Εχθές, συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ και του προσέφερα τη συνεργασία μου εκ μέρους της χώρας μας. Ελπίζω ότι θα είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς», δήλωσε η Κλίντον ενώπιον συνεργατών και υποστηρικτών της σε ομιλία της σε ξενοδοχείο του Μανχάταν.

Η Κλίντον έκανε λόγο για βαθύ διχασμό της αμερικανικής κοινωνίας, ενώ ζήτησε την οικοδόμηση μιας Αμερικής που είναι ελπιδοφόρα και ανοιχτή σε όλους. Όπως είπε η υποψήφια των Δημοκρατικών, ο Τραμπ πρέπει να αντιμετωπιστεί με ανοιχτό μυαλό ενώ ο ίδιος οφείλει να σεβαστεί το νόμο, τα ίσα δικαιώματα και το δικαίωμα στην ανεξιθρησκεία.

«Χρωστάμε μια ευκαιρία στον Τραμπ να ηγηθεί», είπε μεταξύ άλλων η Κλίντον ενώ είπε πως είναι ευθύνη όλων μας, ως πολίτες να οικοδομήσουμε μια πιο δίκαιη Αμερική. Η ίδια ευχαρίστησε την οικογένεια Ομπάμα λέγοντας πως της χρωστά μεγάλη ευγνωμοσύνη.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...