Φώτης Χατζηδιακος: Η ομιλία του Α. Καμπουράκη περιείχε ανακρίβειες, αναλήθειες και αστοχίες...Όσο για τα πανηγύρια, πρέπει να ξέρεις που βρίσκονται τα χωριά...

Απάντηση στην κριτική που δέχθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη, έδωσε χθες παρουσιάζοντας το νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου Ρόδου ο Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος παράλληλα αποδέχθηκε την πρόσκληση του Στράτου Καρίκη για δημόσιο διάλογο μεταξύ των διεκδικητών του Δήμου."Εννοείται ότι δεν θα αρνηθώ την δημόσια συζήτηση, όπου δει και όποτε δει" είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος αναφερόμενος στην ομιλία του Αντ. Καμπουράκη τη Δευτέρα στο Ροδίνι είπε ότι περιείχε ανακρίβειες, αναλήθειες και αστοχίες και  ότι μπορεί να την αποδομήσει λέξη προς λέξη.

"Ποτέ δεν υπήρξα τροχονόμος συμφερόντων, ούτε έχω ανάγκη να εξυπηρετώ συμφέροντα" είπε για να προσθέσει ότι ο δήμαρχος της Ρόδου μπορεί να συνομιλεί με προσωπικότητες όπως ο πρόεδρος της Κίνας αλλά και με τον απλό κόσμο στα καφενεία των χωριών: "εγώ είμαι και του λιμανιού και του σαλονιού. Μερικοί ανακάλυψαν τα πανηγύρια από τη γιορτή του Αγίου Παντελεήμονα και άρχισαν να τα επισκέπτονται. Αλλά για να πας στα πανηγύρια, που είναι μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού μας, πρέπει να ξέρεις που βρίσκονται τα χωριά" παρατήρησε.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να επιρρίπτονται στον δήμαρχο ευθύνες που δεν του ανήκουν, όπως πχ η κατάσταση του δρόμου Ρόδου - αεροδρομίου και ζήτησε η ευγένεια και ο πολιτισμός να μην εκλαμβάνονται ως αδυναμίες.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...