Υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος " Αποστολή νερού", στην Τήλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 132/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ, Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ‘GLOBAL WATER PARTNERSHIP- MEDITERRANEAN’ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ COCA-COLA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (COCA-COLA ΤΡΙΑ EΨΙΛΟΝ ΚΑΙ COCA-COLA ΕΛΛΑΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΡΟ’

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ GLOBAL WATER PARTNERSHIP – MEDITERRANEAN (GWP-MED) ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ COCA-COLA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (COCA-COLA ΤΡΙΑ EΨΙΛΟΝ ΚΑΙ COCA-COLA ΕΛΛΑΣ) ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΣΥΛΛΟΓΗΣ OΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ» ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ, ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΥΛΛΟΓΗΣ OΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ» ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ GWP-MED ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΡΟ» ΤΗΣ COCA-COLA ΤΡΙΑ EΨΙΛΟΝ ΚΑΙ COCA-COLA ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΤΗΣ COCA-COLA, ΑΤΛΑΝΤΑ, ΗΠΑ.

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ : • «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ‘ΠΟΤΑΜΟΣ’» • «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ (300Κ.Μ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΒΑΔΙΑ» • «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΚΡΟΦΥΣΙΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ» • «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙΑΝΗ (ΘΕΣΗ ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΑ)» • «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» • «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ».

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ GLOBAL WATER PARTNERSHIP- MEDITERRANEAN (GWP-MED) ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ COCA–COLA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛH ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧIΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

27-12-2017 Εκ του Δήμου Τήλου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ...
Για το δικό της μοναχικό, αλλά συναρπαστικό ταξίδι στους Αρκιούς, και τη μάχη που δίνει για τον...
Δελτίο Τύπου-Θέμα: Εορταστική λάμψη απέκτησε η Ρόδος και οι δημοτικές ενότητες. Ξεπέρασε κάθε...
Μ. Γλυνός στην ημερίδα του ΕΚΑΒ: «Να τελειώνουμε με την αδιαφορία» -Ο σημαντικός ρόλος του ΕΚΑΒ...