Το Facebook "πρόδωσε" τον οδηγό του μοιραίου τρένου

Η εφημερίδα ABC, στην ηλεκτρονική της έκδοση, ανέβασε μια φωτογραφία από το προφίλ του Francisco Jose Garzo Amo, ο οποίος φέρεται να είναι ο οδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας, που εκτροχιάστηκε στο Σαντιάγκο της Κομποστέλα, στην Γαλικία.Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός αυτός απενεργοποιήθηκε.

Στο δημοσίευμα, φιλοξενείται μια φωτογραφία που δείχνει ότι ο οδηγός είχε φτάσει τα 200 χλμ/ωρα και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το κατόρθωμά του. Εκτός από την φωτογραφία, η ABC ανάρτησε και τους διαλόγους που είχε με άλλους δύο χρήστες του Facebook.

Στον διάλογο αναφέρεται:

Jose Fernandez: Φίλε, σταμάτα Francisco Jose Garzon Amo: Είμαι στο όριο. Δε μπορώ να τρέξω περισσότερο, γιατί θα μου κόψουν πρόστιμο Jose Fernandez: Τρέχεις με 200

Francisco Jose Garzon Amο: Το ταχύμετρο δεν είναι "πειραγμένο"

Στο σημείο αυτό, μπαίνει ακόμη ένας χρήστης στη συζήτηση, ο Pedro Heras Garzon, o οποίος, κάνοντάς του πλάκα, του γράφει: " Θα σε πιάσει η αστυνομία και θα σου αφαιρέσει ποντους. Χαχα" για να πάρει την απάντηση από τον μηχανοδηγό: "Θα είχε πλάκα να τρέχω παράλληλα με την αστυνομία και να την προσπεράσω, σπάζοντας τα ραντάρ της. Χαχαχα. Άλλωστε θα ήταν μικρό πρόστιμο για την Renfe ( Εταιρεία Σιδηροδρόμων της Ισπανίας).

Η ανάρτηση αυτή είναι από τις 8 Μαρτίου του 2012 και δεν διευκρινίζεται αν το τρένο έκανε την ίδια διαδρομή με το τρένο που συνετρίβη στα τοιχώματα.

Η εταιρεία Renfe αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν αυτός ήταν ο οδηγός της μοιραίας διαδρομής, αλλά σύμφωνα με την κατάσταση των μηχανοδηγών της εταιρείας, ο Fransisco Jose Garzon Amo εργάζεται στην εταιρεία από τον Ιανουάριο του 1982 μέχρι και σήμερα.

Ο οδηγός του τρένου, είτε ήταν αυτός, είτε όχι, παραδέχθηκε ότι έτρεχε με 180 χλμ/ωρα, ενώ το όριο είναι 80 χλμ/ωρα. ΠΗΓΗ: enikos.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...