Το μήνυμα του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για τα Χριστούγεννα

Ρόδος, 24 Δεκεμβρίου 2016 -ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ -Το διαχρονικό και αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων, εκφράζεται μέσα από το πνεύμα της αγάπης, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της κοινωνικής ευθύνης.

Ο αμοιβαίος σεβασμός στην διαφορετικότητα, στην ισότητα, στην ελευθερία και στη ζωή και οι προσπάθειες για την ειρήνη, μας δίνουν την δύναμη να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις των καιρών.

Η υπέρβαση προϋποθέτει συλλογική προσπάθεια, κοινές δράσεις, αλλά πάνω απ’ όλα ανθρωπιά, κατανόηση και έμπρακτο ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και τον τόπο μας.

Η δημοτική αρχή με δράσεις και έργα που στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, ενισχύουν αυτούς που έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουμε τις πολυμέτωπες δυσκολίες.

Με πολλή δουλειά, αυτοπεποίθηση, συνεννόηση και συνεργασία, αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του νησιού μας, διεκδικούμε λύσεις, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πολιτών.

Μαζί με όλους εσάς θα πορευτούμε το νέο έτος αλληλέγγυα, δημιουργικά και αποτελεσματικά.

Εύχομαι σε όλες και όλους τους δημότες, το πνεύμα των Χριστουγέννων να σηματοδοτήσει για όλους μας πνευματική ανάταση, δημιουργική πορεία, ενδυνάμωση και να φανερώσει «την επί γης ειρήνη…»

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...