Τους μαθητές της Γ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καρπάθου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: «Τους μαθητές της Γ΄ τάξης  του 1ου Δημοτικού  Σχολείου υποδέχτηκε ο  Δήμαρχος  Καρπάθου»
Νότα χαράς, δροσιάς και αισιοδοξίας,  πρόσφεραν  με το χαμόγελο και την παρουσία τους στον Δήμο μας,  οι  μαθητές της τρίτης Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πηγαδίων «Ποτίδαιον», πραγματοποιώντας επίσκεψη  στον Δήμαρχο  Καρπάθιος κ. Ηλία Λάμπρο στις 18/11.
Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς, δ.  Γρηγοράκη Μαρία και Ντίνο Σεβδαλή,  εξέπληξαν τον Δήμαρχο με τις εύστοχες ερωτήσεις  που του έθεσαν,  που αφορούσαν αποκλειστικά  το νησί της Καρπάθου.  Έτσι, ακούσαμε τα παιδιά να ζητούν πληροφορικά στοιχεία για το γίνεται με το θέμα της ανακύκλωσης, για την καθαριότητα στην πόλη των Πηγαδίων, για το νοσοκομείο, για  το λιμάνι στου νησιού, καθώς επίσης και για θέματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

  Στην πλειοψηφία τους,  τα παιδιά έθεσαν το θέμα της δημιουργίας μίας «καλύτερης» και «με πιο πολλά παιχνίδια» παιδικής χαράς στην πρωτεύουσα του νησιού, που οπωσδήποτε αποτελεί τον διακαή  πόθο   όλων των μικρών  Καρπαθίων.  Ο  κ. Ηλίας Λάμπρος τους  υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή τους την επιθυμία ,   δημιουργώντας, πάνω απ’ όλα,  μία ασφαλή παιδική χαρά .

Οι μαθητές επίσης, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Δημαρχείου και χάρισαν στον Δήμαρχο μία πολύ ωραία βιβλιοδετημένη  εργασία,  με  ζωγραφιές τους, στις οποίες αποτύπωσαν  με τα χρώματά τους  το  θέμα: «Το νησί της Καρπάθου… Όπως  το φαντάζονται οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου «Ποτίδαιον».
                                                     Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...