Την 20η Οκτωβρίου γιορτάζει η Ελληνική Αστυνομία - Εκδηλώσεις σε Ερμούπολη, Ρόδο και Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Την 20η Οκτωβρίου γιορτάζει η Ελληνική Αστυνομία -Την 20η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, έχει καθιερωθεί και εορτάζεται η «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ». -Πρόκειται για μια ημέρα με ξεχωριστή αξία και σημασία για το Σώμα, η όποια θεσπίστηκε από την Πολιτεία, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο. -Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, σας ενημερώνει ότι ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις κατά τις οποίες θα τελεστεί Θεία λειτουργία και ακολούθως θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, ως προς το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων:

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων, ώρα 10.00’ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερμούπολης Σύρου, θα τελεστεί Δοξολογία

Από την Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, ώρα 09.30’ στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην πόλη της Ρόδου, θα τελεστεί Δοξολογία

Από την Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, ώρα 09.00’ στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου, στην πόλη της Κω, θα τελεστεί Δοξολογία

Στις εκδηλώσεις έχουν κληθεί να παραστούν οι προϊστάμενοι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων - συλλόγων, συνδικαλιστικών ενώσεων του αστυνομικού προσωπικού και ενώσεων αποστράτων.

Όσοι επιθυμούν, καθώς και οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. καλούνται να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Επιπλέον, ανακοινώνεται ότι το χρονικό διάστημα από 17 έως 19.10.2018, θα πραγματοποιείται πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με μέριμνα της Διεύθυνσης Υγειονομικού, για την Τράπεζα αίματος του Σώματος και για παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

--

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...