Τεράστιο το ανθρωπιστικό έργο τους και θετικά πρότυπα για την κοινωνία μας τα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Τεράστιο το ανθρωπιστικό έργο τους και θετικά πρότυπα για την κοινωνία μας τα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στην τελετή απονομής πτυχίων και προαγωγών Εθελοντών Σαμαρειτών

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. X. Kόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση της προέδρου κ. Δέσποινας Δελαπόρτα και των μελών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παραρτήματος Ρόδου, παρέστη στην τελετή απονομής πτυχίων και προαγωγών Εθελοντών Σαμαρειτών την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017.

Στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την τεράστια κοινωνική τους προσφορά. Επισήμανε την ανιδιοτέλεια, τη συνέπειά τους και την αγάπη τους προς το συνάνθρωπο.

Συνεχάρη τους νέους εθελοντές και επισήμανε ότι αποτελούν τα θετικά πρότυπα που έχει ανάγκη η κοινωνία μας.

Επισήμανε ότι «Το παράδειγμά σας είναι παράδειγμα προς μίμηση» και θα είναι προς όφελος όλων των ανθρώπων να αξιοποιήσουν και να «καλλιεργήσουν» τις εφτά (7) θεμελιώδεις αρχές του Ερυθρού Σταυρού:

Ανθρωπισμός - Αμεροληψία - Ουδετερότητα - Ανεξαρτησία - Εθελοντισμός - Ενότητα - Παγκοσμιότητα

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Χ. Κόκκινος είχε συζήτηση με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) κ. Αντώνη Αυγερινό και την πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου του Ε.Ε.Σ. κα. Δελαπόρτα και τα υπόλοιπα στελέχη του τα οποία ευχαρίστησε για τη συνεργασία που έχουν και στα θέματα Πολιτικής Προστασίας. -- Mε εκτίμηση, photo Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...