ΣΥΡΙΖΑ: Όχι σε δεύτερο "μαύρο" στην ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών

Ρόδος 12-9-20140ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«ΟΧΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ»
Η κυβέρνηση χτες προχώρησε σε ένα ακόμα αντιδημοκρατικό ολίσθημα με τον πρωθυπουργό να διατάζει την απαγόρευση μετάδοσης από το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα από το Βελλίδειο. Είναι η πρώτη φορά που απαγορεύεται η μετάδοση της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη ΔΕΘ. Τουλάχιστον αυτή τη φορά κάποιοι υπεύθυνοι έδειξαν ευθιξία και παραιτήθηκαν, μη αποδεχόμενοι πλέον τη (νέα) δημοκρατία των Σαμαζέλων.
Ο φόβος τους και ο πανικός τους πια δεν κρύβονται. Κάθε τους κίνηση, τους φέρνει πιο κοντά στην κατάρρευση. Το νέο κρούσμα ακραίας λογοκρισίας σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο.
Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα παρά τις απαγορεύσεις πρέπει να φτάσει σε όσο το δυνατόν πιο πολλούς συμπολίτες μας. Ήδη έχουμε εξασφαλίσει τη διαδικτυακή μετάδοσή της μέσα από τις ιστοσελίδες left.gr, stokokkino.gr και avgi.gr ενώ επιδιώκουμε να εξασφαλιστεί η μετάδοση και από τηλεοπτικά μέσα σε όλη την επικράτεια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου ενημέρωσε ήδη τα ραδιοτηλεοπτικά και ιντερνετικά μέσα της Δωδεκανήσου σχετικά με τη δυνατότητα αναμετάδοσης της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης το Σάββατο 13/9 στις 19:30 και της Συνέντευξης Τύπου την Κυριακή 14/9 στις 13:00, κατά την οποία ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει τις άμεσες οικονομικές δεσμεύσεις τού κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φτάσει σε όλους τους πολίτες της χώρας.
Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την ομιλία το Σάββατο 13/9 έχει επιπλέον την επιλογή να μας επισκεφτεί στα γραφεία μας όπου είναι προγραμματισμένη η προβολή,  Εθνικής Αντιστάσεως 83, 1ος όροφος.
Το νέο αντιδημοκρατικό ατόπημα της κυβέρνησης δεν μπορεί να περάσει έτσι.
Το τέλος τους πλησιάζει.
Το Γραφείο Τύπου.-

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...