Συνεργασία της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων με τα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ Υψηλάντου 143-145, 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ. 6981156333 Email: yianfrag@otenet.gr -Πειραιάς, 6 Ιουλίου 2017 -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συνεργασία της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων με τα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Με την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας, οριστικοποιήθηκε και επίσημα η έναρξη συνεργασίας Ομοσπονδίας μας με τα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ του Πειραιά για την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες των συμπατριωτών μας. Ειδικότερα και επειδή βρισκόμαστε σε στη χρονική περίοδο, που πολλοί νέοι συμπατριώτες αναζητούν λύση για την φοίτησή τους, η εν λόγω συνεργασία, από σήμερα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων :

- Χορήγηση δεκατεσσάρων (14) δωρεάν υποτροφιών, μέσω της Ομοσπονδίας μας, στα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, κάθε χρόνο - Έκπτωση 45% σε όσους νέους Δωδεκανήσιους θέλουν να παρακολουθήσουν προγράμματα σπουδών στα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, μετά από σχετική αίτησή τους στην Ομοσπονδία μας. - Συμμετοχή ανέργων σε επιδοτούμενα προγράμματα, καταπολέμησης της ανεργίας τύπου voucher που περιλαμβάνουν συμβουλευτική κατάρτιση , πιστοποίηση , πρακτική άσκηση , με επιδότηση της πρόσληψης . Τα προγράμματα αυτά αφορούν όλες τις ειδικότητες του Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ που υποστηρίζονται από εξειδικευμένους καθηγητές στα σύγχρονα φροντιστήρια του εκπαιδευτικού οργανισμού σε Αθήνα και Πειραιά.

Στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας, έχει αναρτηθεί σχετική αίτηση, που μπορεί να συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενο καθώς και το πλήρες κείμενο του συμφωνητικού συνεργασίας.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...