Συνεδριάζει στις 14/12 το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου

Θέμα: " Συνεδριάζει στις 14/12 το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου" -Στις 14 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ” του Δήμου Καρπάθου, συγκαλείται σε Τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2017 (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Τούμα). 2. Κατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές (εισηγήτρια η Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κα Σοφία Σακέλλη). 3. Εισήγηση προς το Δ.Σ. για την λήψη απόφασης για την Έγκριση ή μη του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια του Δήμου Καρπάθου στα πλαίσια της ένταξης του Δήμου στο Σύμφωνο Δημάρχων για την εφαρμογή βιώσιμων τοπικών ενεργειακών πολιτικών (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Τούμα). 4. Δωρεά εξοπλισμού στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρπάθου (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μιχάλης Σπανός). 5. Εξέταση αίτησης περί παραχώρησης Δημοτικού κτιρίου (Διαφάνι) στον Αθλητικό Σύλλογο Άγκυρα Ολύμπου Διαφανίου (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Τούμα). 6. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής για την παροχή της υπηρεσίας Υδραυλικές εργασίες για την Δ.Ε. Καρπάθου (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Τούμα). 7. Έγκριση των Βεβαιώσεων Καλής Εκτέλεσης για την παροχή της υπηρεσίας Ταχυμεταφορών Δήμου Καρπάθου (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Τούμα). 8. Έγκριση της Βεβαίωσης Καλής Εκτέλεσης για την παροχή της υπηρεσίας «Απομαγνητοφώνηση αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρπάθου (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Τούμα). 9. Έγκριση της Βεβαίωσης Καλής Εκτέλεσης για την παροχή της υπηρεσίας Εργαστηριακοί Έλεγχοι Πόσιμου Νερού του Δήμου Καρπάθου (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Τούμα).

10. Διαγραφές ποσών από καρτέλες δημοτών (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Αποχέτευσης κ. Έλληνας Μηνάς). Άπό το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ...
Για το δικό της μοναχικό, αλλά συναρπαστικό ταξίδι στους Αρκιούς, και τη μάχη που δίνει για τον...
Δελτίο Τύπου-Θέμα: Εορταστική λάμψη απέκτησε η Ρόδος και οι δημοτικές ενότητες. Ξεπέρασε κάθε...
Μ. Γλυνός στην ημερίδα του ΕΚΑΒ: «Να τελειώνουμε με την αδιαφορία» -Ο σημαντικός ρόλος του ΕΚΑΒ...