"Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: "Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου". -Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου σήμερα 15/05 στις 12 :30 . Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της γνωστοποίησης της άφιξης στις 25 Μαΐου 2018 των πρώτων Γερμανών δημοσιογράφων και θα πρέπει να ψηφιστεί η πίστωση πριν την ανάθεση της υπηρεσίας «Οργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών από τις αγορές ενδιαφέροντος και φιλοξενία δημοσιογράφων και bloggers»..

Διαβάστε την πρόσκληση

Παρακαλείσθε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, να προσέλθετε στις 15-05-2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρπάθου, σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκαλούμενου να αποφασίσει για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση δαπάνης – ψήφιση πίστωσης για υπηρεσία «Οργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών από τις αγορές ενδιαφέροντος και φιλοξενία δημοσιογράφων και bloggers».

• Η συνεδρίαση κρίνεται έκτακτη και κατεπείγουσα λόγω της γνωστοποίησης της άφιξης στις 25 Μαΐου 2018 των πρώτων Γερμανών δημοσιογράφων και θα πρέπει να ψηφιστεί η πίστωση πριν την ανάθεση της υπηρεσίας «Οργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών από τις αγορές ενδιαφέροντος και φιλοξενία δημοσιογράφων και bloggers».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Γεώργιος Θεμ. Νισύριος

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...