Συνάντηση Χαράλαμπου Κόκκινου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Σεραφείμ Τσόκα - Στη Κω αύριο για την εθνική επέτειο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ•Έγιναν δεκτές οι προτάσεις του Χ. Κόκκινου στη συνάντηση εργασίας που είχε  με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Σεραφείμ Τσόκα
•Στην Κω για τον εορτασμό της εθνικής επετείου
-Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα 27/10/2014 ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Σεραφείμ Τσόκα.
Στη συνάντηση έγιναν δεκτές οι προτάσεις του κ. Κόκκινου που αφορούν:

α) Την υλοποίηση ενημέρωσης και επιμορφωτικού σεμιναρίου για θέματα πολιτικής προστασίας  που θα πρέπει να διοργανωθεί σε κεντρικό επίπεδο για τα πολιτικά αυτοδιοικητικά και επιχειρησιακά στελέχη που συμμετέχουν στην ανωτέρω προσπάθεια.
β) Την ενημέρωση των πολιτών με ξεκίνημα της διαδικασίας από τα σχολεία. Ο κ. Κόκκινος ζήτησε κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας πολιτικής προστασίας να μεταβεί στα νησιά της Δωδεκανήσου για το σκοπό αυτό.
    
Τέλος,
γ) Εξετάζεται θετικά από το Γ.Γ. κ. Τσόκα η πρόταση του κ. Κόκκινου για χρηματοδότηση της Π.Ν.Α. για αγορά μηχανημάτων και την ανανέωση του απαρχαιωμένου στόλου που υπάρχει στη διάθεση του τμήματος πολιτικής προστασίας Δωδεκανήσου για την αντιμετώπιση έκτακτων  περιστάσεων.

•    Στην Κω θα μεταβεί σήμερα 27/10/2014 ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον αυριανό εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...