Συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ Υψηλάντου 143-145, 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ. 6981156333 Email: yianfrag@otenet.gr, www.omospondia12.com -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής -Την Παρασκευή 9/2, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Γιάννης Φραγκούλης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας κ. Πανορμίτη Κονταράτο πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, συμπατριώτη μας κ. Νεκτάριο Σαντορινιό.

Εκτός από την ενημέρωση στα τρέχοντα θέματα της παροικίας και στα προβλήματα των νησιών μας, που επηρεάζουν άμεσα τους απανταχού συμπατριώτες, έγινε μια ιδιαίτερη συζήτηση για την ανάγκη εγκατάστασης, το ταχύτερο δυνατό, μονάδας αφαλάτωσης στην Αστυπάλαια.

Για τους ασχολούμενους με τον Πρωτογενή Τομέα στα νησιά, υπήρξε σύγκλιση απόψεων, για πιλοτική εφαρμογή παραγωγής ζωοτροφών με μέθοδο Υδροπονίας στην Αστυπάλαια και σε ένα νησί των Κυκλάδων, σε μια προσπάθεια επίλυσης ενός χρόνιου σοβαρότατου προβλήματος, της επιβάρυνσης των τελικών τιμών των προϊόντων από τα έξοδα μεταφοράς τους στα νησιά.

Μετά τη συνάντηση, υπήρξε μια αίσθηση ικανοποίησης από όλους τους παρευρισκόμενους και κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Δελτίο Τύπου - ΘΕΜΑ: Με το λιοντάρι του Ολυμπιακού Παναγιώτη Κελεσίδη ο Δήμαρχος Ρόδου -Την...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζομένους...
«Ο κ. Τσίπρας πήγε πρόσφατα στην Τουρκία. Εύχομαι να μη συζήτησε μια λύση τύπου Μακεδονίας για το...
Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 21 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ -...