Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινου με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινου με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς

-Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, κατά την παρουσία του σε συνέδριο που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Αθήνα, μετέβη στις 29.1.2019 το απόγευμα στον Πειραιά και στα γραφεία της Ομοσπονδίας των Δωδεκανησιακών Σωματείων της Αττικής και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Φραγκούλη και μέλη του Δ.Σ.

Ο κ. Χ. Κόκκινος παρακολούθησε τη συνεδρίαση του Δ.Σ. και στην τοποθέτησή του ευχαρίστησε όλα τα μέλη που με συνέπεια διατηρούν τα ήθη και τα έθιμα της Δωδεκανήσου στο λεκανοπέδιο Αττικής και ευχήθηκε για το νέο έτος. Ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της κοινής συνεδρίασης Περιφέρειας και Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα και αφορούσε τους δασικούς χάρτες και τις συνέπειές τους στις περιουσίες των νησιωτών μας. Αναφέρθηκε σε θέματα και δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες των Δωδεκανησιακών Σωματείων.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η κοινή επιθυμία για συμπόρευση και αλληλοϋποστήριξη δράσεων που προωθούν την ανάπτυξη και τις αρχές και τις αξίες της Δωδεκανήσου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...