Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινου με τη διοίκηση του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με τη διοίκηση του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε.Δ.) -Συμφωνήθηκε κοινή δράση και προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος της υποστελέχωσης της Π.Ν.Αι. και για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συναντήθηκε με το προεδρείο της διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε.Δ.).

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και ο κ. Χ. Κόκκινος ζήτησε με την αυτοδιοικητική του ιδιότητα (Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου) και τη συνδικαλιστική (Γενικός Σύμβουλος Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) να υπάρξει συντονισμός δράσεων.

Πρότεινε να υπάρξουν, αφενός σε αυτοδιοικητικό επίπεδο παρεμβάσεις και πιέσεις στην Κυβέρνηση με μπροστάρηδες τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Π.Ν.Αι. και αφετέρου σε συνδικαλιστικό επίπεδο με τη Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε.Δ., την ομοσπονδία των εργαζομένων στις Περιφέρειες της χώρας και την Α.Δ.Ε.Δ.Υ..

Τα ζητήματα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Π.Ν.Αι., τα οικονομικά προβλήματα και η ανάγκη για αξιοπρεπή διαβίωση των εργαζομένων, η μονιμοποίηση των Ι.Δ.Α.Χ., η επιμόρφωση των δημοσίων υπαλλήλων, σε συνδυασμό με τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα που καταπατούνται, ζητούν δραστικές λύσεις.

Συμφωνήθηκε συνεργασία και η διαρκής συνεννόηση με στόχο να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα στις διεκδικήσεις.

Τέλος ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Π.Ν.Αι. για την προσφορά τους και τη συνεχή προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στις διαρκώς αυξανόμενες υπηρεσιακές απαιτήσεις.

*

Ο κ. Χ. Κόκκινος σήμερα θα συμμετάσχει συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. στην Αθήνα.

-- Τέλος Δελτίου Τύπου -- Mε εκτίμηση, photo Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr |

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...