Συνάντηση Αντιπροέδρου της Βουλής Δ. Κρεμαστινού και Προεδρείου της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης της Κίνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνάντηση Αντιπροέδρου της Βουλής Δ. Κρεμαστινού και Προεδρείου της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης της Κίνας -Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Zhao Dacheng, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, είχε το μεσημέρι ο Ε’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτριος Κρεμαστινός, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Νικόλαο Βούτση. Στη συνάντηση μετείχαν ο Πρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης κ. Αντώνιος Συρίγος, η Αντιπρόεδρος κυρία Μαρία Θελερίτη και ο Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Μορφίδης.

Κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκαν οι καλές παραδοσιακά σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών σε πολιτικό, οικονομικό κι εμπορικό επίπεδο, συζητήθηκε η συνεργασία στους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, και αλλού, καθώς και η σύσφιξη των διμερών επαφών και σχέσεων αλληλοκατανόησης και βοήθειας μεταξύ Κυβερνήσεων, Κοινοβουλίων και λαών στη σύγχρονη παγκόσμια πραγματικότητα που διαμορφώνεται.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...