Συμμετοχή της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων στο forum Nέων Ελλήνων

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ
-Υψηλάντου 143-145, 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ. 6981156333
-Email: yianfrag@otenet.gr,
-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συμμετοχή Ομοσπονδίας στο forum Nέων Ελλήνων
Το «Hellenic Youth in Action», ξεκίνησε τις εργασίες του το Σάββατο 31/3 στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο των Ολυμπίων 2016-2018 της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων. Χαιρετισμούς απηύθηναν: ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο Επίτροπος Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Φώτης, εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών Εθνικοτοπικών Συλλόγων, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Γιάννης Φραγκούλης
Στην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου των απανταχού νέων Ελλήνων, με θέμα «Ελλάδα-Διασπορά», οι 9 εκπρόσωποι νεολαίας των παγκόσμιων ελληνικών οργανώσεων παρουσίασαν τις δραστηριότητες των οργανώσεών τους και πρότειναν πιο στενή συνεργασία μεταξύ των Ελλήνων νεολαίων και της ιστορικής τους πατρίδας.
Πριν από την τελετή έναρξης, οι 350 Έλληνες στο Φόρουμ άφησαν τα αποτυπώματά τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο τοίχο, δίνοντας έτσι με συμβολικό τρόπο το στίγμα τους.
Τέλος, από τους διοργανωτές ανακοινώθηκε ότι η εκδήλωση έναρξης του φόρουμ, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε περισσότερες από 16 χιλιάδες θεάσεις από όλα τα μέρη του κόσμου.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Φωτογραφίες από τις δραστηριότητες
στην ιστοσελίδα globalhellenicyouthforum

Share