Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Νίσυρο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ -Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο -Την 23-08-2018 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 18χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε -3,8- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε

Σύλληψη (2) ατόμων για παραβάσεις σε κατάστημα στη Ρόδο

Την 23-08-2018 το βράδυ συνελήφθησαν στο Φαληράκι της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο ημεδαποί ηλικίας 50 και 59 οι οποίοι λειτουργούσαν - εργάζονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς να διαθέτουν πιστοποιητικά υγείας.

Σύλληψη αλλοδαπής για ηχορύπανση από κατάστημα στη Ρόδο

Την 24-08-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 38χρονη αλλοδαπή γιατί λειτουργούσε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής και εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2)

μη νόμιμων αλλοδαπών στην Κω

Την 23-08-2018 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δυο αλλοδαποί ηλικίας 51 και 35 ετών γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νίσυρο

Την 23-08-2018 το πρωί συνελήφθη στη Νίσυρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νισύρου, 56χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Δελτίο Τύπου - ΘΕΜΑ: Με το λιοντάρι του Ολυμπιακού Παναγιώτη Κελεσίδη ο Δήμαρχος Ρόδου -Την...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζομένους...
«Ο κ. Τσίπρας πήγε πρόσφατα στην Τουρκία. Εύχομαι να μη συζήτησε μια λύση τύπου Μακεδονίας για το...
Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 21 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ -...