Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

-Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή στη Ρόδο-Την 23-07-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 29χρονη αλλοδαπή η οποία επιχείρησε να αφαιρέσει είδη ένδυσης από κατάστημα. Κατασχέθηκε εργαλείο (πένσα) που είχε στην κατοχή της η δράστιδα.
Σύλληψη (2) ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα στη Ρόδο - Την 23-07-2022 το βράδυ συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 38χρονος ημεδαπός και 38χρονος αλλοδαπός οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Ρόδο-Την 24-07-2022 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου και του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 50χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (3) ατόμων για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στη Ρόδο-Την 23 και 25-07-2022 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο ημεδαποί ηλικίας 21 και 22 ετών, καθώς και 18χρονος αλλοδαπός στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μαχαίρι με λάμα -7- εκατοστά, δύο αυτοσχέδια τσιγάρα και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (5) μη νόμιμων αλλοδαπών στην Κω-Την 23 και 24-07-2022 συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, πέντε αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στην Κω - Την 23 και 24-07-2022 συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 21 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν θρυμματιστής, αυτοσχέδιο τσιγάρο και -17,4- γραμμάρια κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση περιοριστικών όρων στην Κω- Την 24-07-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 20χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του ίσχυε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για ανυποταξία.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...