Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ -Σύλληψη (2) ατόμων για κλοπές στη Ρόδο -Την 23-07-2018 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού:

α) 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος μαζί με συνεργό του αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μεταλλικά αντικείμενα - υλικό χαλκού από επιχείρηση που δεν λειτουργεί,

β) 18χρονη αλλοδαπή, η οποία αφαίρεσε από δωμάτιο τουριστικού καταλύματος χρήματα και τιμαλφή.

Σύλληψη αλλοδαπού για άγρα πελατών στη Ρόδο

Την 23-07-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος παρενοχλούσε διερχόμενους τουρίστες προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες ψυχαγωγίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο

Την 23-07-2018 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 21χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω

Την 23-07-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 55χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Μεταβατικού Εφετείου Δωδεκανήσου με ποινή φυλάκισης -1- έτους και χρηματική ποινή -2.900- ευρώ, για παραβίαση νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω

Την 23-07-2018 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...