Συλλήψεις σε Ρόδο και Κάρπαθο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ -Σύλληψη (2) ατόμων για ναρκωτικά στη Ρόδο -Την 07-08-2018 το βράδυ συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 18χρονη ημεδαπή και 32χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -2,4- γραμμαρίων και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών (επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία).

Προσαγωγή ημεδαπής για επαιτεία στη Ρόδο

Την 08-08-2018 το πρωί εντοπίστηκε στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 52χρονη ημεδαπή να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος της αντίστοιχη πταισματική παράβαση.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κάρπαθο

Την 08-08-2018 το πρωί συνελήφθη στον Αερολιμένα της Καρπάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, 29χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σύλληψη ημεδαπής για απείθεια, απειλή, εξύβριση και επαιτεία στη Ρόδο

Την 08-08-2018 το πρωί συνελήφθη σε χωριό της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Λινδίων, 43χρονη ημεδαπή η οποία επαιτούσε μαζί με το ανήλικο τέκνο της. Επιπλέον, σημειώνεται ότι η 43χρονη κατά τη σύλληψή της αντιστάθηκε, απείλησε και εξύβρισε τους αστυνομικούς.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Ρόδο

Την 08-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 40 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μεγίστη

Την 08-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μεγίστη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης, 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια από αρμόδια αρχή.

Σύλληψη (6) ημεδαπών για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στη Ρόδο

Την 08-08-2018 το απόγευμα συνελήφθησαν άμεσα στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δύο ημεδαπές ηλικίας 14 και 15 ετών, οι οποίες αφαίρεσαν αξεσουάρ από επιχείρηση ειδών ρουχισμού. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.

Βεβαίωση παραβάσεων περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων στη Ρόδο

Την 09-08-2018 πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο αλλοδαπές ηλικίας 32 και 36 ετών και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους πταισματικές παραβάσεις, διότι εκδίδονταν σε υπαίθριο χώρο.

Σύλληψη ημεδαπού για μη έκδοση ταυτότητας στη Ρόδο

Την 09-08-2018 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 21χρονος ημεδαπός ο οποίος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...