Συλλήψεις σε Ρόδο και Κάρπαθο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ -Σύλληψη (4) ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα στη Ρόδο

Την 27, 28 και 29-07-2018 συνελήφθησαν στη Ρόδο:

α) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, δύο άνδρες αλλοδαποί ηλικίας 28 και 45 ετών και 22χρονος ημεδαπός, οι οποίοι λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

β) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη

αλλοδαπής για κλοπή στη Ρόδο

Την 28-07-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 41χρονη αλλοδαπή, η οποία αφαίρεσε χρηματικό ποσό με τη μέθοδο της απασχόλησης από 41χρονο αλλοδαπό. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -83- είδη παρεμπορίου και το χρηματικό ποσό των -130- ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και αντίσταση στη Ρόδο

Την 28-07-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Λινδίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης. Ο δράστης κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αντιστάθηκε σθεναρά.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στην Κάρπαθο

Την 28-07-2018 το βράδυ συνελήφθη στον Αερολιμένα Καρπάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, 52χρονος αλλοδαπός γιατί όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, το οποίο κατασχέθηκε.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο

Την 30-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, 57χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με ποινή φυλάκισης -1- έτους και χρηματική ποινή -3.000- ευρώ, για παραβίαση της νομοθεσίας περί «Πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...