Συλλήψεις σε Κω, Αττική και Κόρινθο για ναρκωτικά και παράνομη διακίνηση μεταναστών

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το πρωί σε Αττική, Κόρινθο αλλά και Κω για την εξάρθρωση πολυδαίδαλης εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιείται στην διακίνηση ναρκωτικών αλλά και ανθρώπων.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, έχουν συλληφθεί 35 μέλη της οργάνωσης, Έλληνες και αλλοδαποί, έχουν κατασχθεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών – περίπου 20 κιλά χασίς και ηρωίνης- και μεγάλη ποσότητα από όπλα και πυρομαχικά που βρέθηκαν σε Αττική και Κω.

Ορμητήριο της οργάνωσης φαίνεται πως ήταν η Κως, ενώ αυτό που προβληματίζει είναι ο βαρύς οπλισμός και τα πυρομαχικά που βρέθηκαν στην κατοχή τους, τα οποία και αναμένεται να περάσουν από βαλιστικές έρευνες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost, οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών, δεν δίστασαν να γκρεμίσουν ακόμα και… τοίχους, αναζητώντας «καβάτζες και να συλλάβουν 35 τουλάχιστον άτομα.

Συγκεκριμένα, στις 09:00 το πρωί της Δευτέρα δέκα πάνοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδο Παπαθεοφάνους στην Κω.

Αφού έλεγξαν όλους τους χώρους του σπιτιού, προχώρησαν στην σύλληψη ενός ατόμου ηλικίας 50 περίπου ετών.

http://www.aegeanews.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...