Συλλήψεις και προσαγωγές σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ -Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Ρόδο -Την 06-07-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. -Βεβαίωση παράβασης περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων στη Ρόδο -Την 07-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 36χρονη αλλοδαπή και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος της πταισματική παράβαση, διότι διαπιστώθηκε ότι εκδιδόταν σε υπαίθριο χώρο. -Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) ημεδαπών για κλοπή στην Κω

Την 06-07-2018 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 και 25 ετών, οι οποίοι παραβίασαν κατοικία και αφαίρεσαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο.

Εντοπισμός -σύλληψη παράτυπου μετανάστη στην Κω

Την 06-07-2018 το μεσημέρι εντοπίσθηκε στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος εισήλθε παράνομα στην χώρα, προερχόμενος από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω

Την 07-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 64χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κω με ποινή φυλάκισης -11- μηνών και χρηματική ποινή -1.100- ευρώ, για μη καταβολή εργατικών εισφορών.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 21 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ -...
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ-Μια καλή πρόθεση δεν αρκεί να υπηρετεί το σκοπό της ύπαρξής της, να...
Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης και σε συνέχεια της εφαρμογής των...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-28 Ιανουαρίου 2019 -Αντώνης Καμπουράκης: Με Δύναμη για τη Ρόδο! -Την...