Συγχαρητήρια για την διοργάνωση του Α’ Επιστημονικού Συνεδρίου στην Κάρπαθο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα:« Συγχαρητήρια για την διοργάνωση του Α’ Επιστημονικού Συνεδρίου στην Κάρπαθο »

-Με την λήξη του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Κάρπαθο ( 4- 5 Νοεμβρίου) από την Ιερά Μητρόπολη Καρπάθου – Κάσου και την Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Γεωργίου Βασσών, με αφορμή τα 160 χρόνια από την ανέγερση του τελευταίου Καθολικού της Μονής Αγ. Γεωργίου Βασσών, ο Δήμαρχος Καρπάθου Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος εκφράζει τα συγχαρητήρια του για την όλη διοργάνωση:

«Συγχαίρω και επαινώ την Ιερά Μητρόπολη Καρπάθου – Κάσου και την Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Γεωργίου Βασσών Καρπάθου για την υποδειγματική διοργάνωση του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου, με αφορμή τα 160 χρόνια από την ανέγερση του τελευταίου Καθολικού της Μονής.

Συγχαίρω και επαινώ όλους όσους εργάστηκαν αθόρυβα, μεθοδικά και με σύνεση. Μας δώσατε την ευκαιρία να γνωρίσουμε σημαντικούς επιστήμονες και να αποκτήσουμε περισσότερες γνώσεις από τις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις τους.

Εύχομαι από καρδιάς το Α΄ Επιστημονικό Συνέδριο να ακολουθήσουν και άλλα συνέδρια εξίσου σημαντικά και επιτυχή, ως προς την θεματολογία καθώς επίσης και ως προς την επιλογή των εισηγητών.

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Share