Στο 5ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο- Θεσσαλονίκη 24&25/9/16, με τα χρώματα του ΘΗΣΕΑΣ-WORLD OF BIKE MIXED, θα αγωνιστή ο Κυριάκος Παπασταματάκης

Δελτίο τύπου-Στο 5ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο- Θεσσαλονίκη 24&25/9/16, με τα χρώματα του ΘΗΣΕΑΣ-WORLD OF BIKE MIXED, θα αγωνιστή ο Κυριάκος Παπασταματάκης.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος «Βέλος» σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης και τον δήμο Βόλβης, διοργανώνει στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου το 5ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο κατηγορίας Ανδρών - Elite, Εφήβων. Θα πάρουν μέρος 100 περίπου κορυφαίοι ποδηλάτες, μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν πρόσφατα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, Γιάννης Ταμουρίδης (Δρόμος) Δημήτρης Αντωνιάδης (ΜΤΒ) και Χρήστος Βολικάκης (Πίστα), καθώς και ο Ρουμάνος Πρωταθλητής, Marius Petrache, από 16 ομάδες από όλη την Ελλάδα, που θα αγωνισθούν στις κατηγορίες Ανδρών- Elite και Εφήβων (ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ MIXED,ΒΕΛΟΣ-SEGAFREDO, ,BOTTECCHIA MIXED, , ΘΗΣΕΑΣ-WORLD OF BIKE MIXED, ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ MIXED, Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ, Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ, Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ, Π.Τ.Σ. ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ, 1000 ΔΕΝΤΡΑ ELITE, IDEAL CYCLING TEAM, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Mixed team, ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΧ, ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ Mixed Team, ΠΑΟΚ Mixed Team) καθώς και επίλεκτες ομάδες από το εξωτερικό (ROMANIA NATIONAL TEAM , C.S.A. STEAUA, B.K BORAC Σερβίας), θα γίνει ένας δυνατός και θεαματικός αγώνας, με έντονο συναγωνισμό, μιας και είναι πολλοί οι καλοί αθλητές. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει το καθιερωμένο πλέον Circuit στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Λ. Πύργος-Ν. Γερμανού-Τσιμισκή-Σαλαμίνος-Λ. Νίκης) συνολικής απόστασης 45klm, καθώς και έναν αγώνα αντοχής μεγάλης αποστάσεως (141 klm) με εκκίνηση και τερματισμό τον Σταυρό Θεσσαλονίκης. Στην φωτογραφία διακρίνετε ο Κυριάκος Παπασταματάκης με τα χρώματα του Τάλως από τον αγώνα του 2015.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...