Στον εισαγγελέα Ρόδου, σύσσωμο το σωματείο Ξενοδοχουπαλλήλων για το ξενοδοχείο που δεν προσλαμβάνει μέλη του - Άμεση αντίδραση του Εισαγγελέα που καλεί τους εκπροσώπους της εταιρίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-06/06/2014-<< Στον εισαγγελέα βρέθηκε, σύσσωμο το σωματείο>>
-Σε έκτακτη συνεδρίαση προχώρησε σήμερα 06.06.2014 το Διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου υστέρα από καταγγελίες εργαζομένων σε Ξενοδοχείο της εταιρίας Aldemar, που θέλει την διοίκηση να υποχρεώνει τους εργαζόμενους να δηλώνουν ότι δεν είναι μέλη του Σωματείου προκειμένου να προληφθούν.
Τελικά, υστέρα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ να οδηγηθεί η υπόθεση στον εισαγγελέα και όλες τις νόμιμες διαδικασίες, με πρωτοστάτη το Πρόεδρο Σταμούλη Αθ., τον Αντιπρόεδρο Ψαρομπά Αν. αλλά και άλλα μέλη του ΔΣ, το Σωματείο επισκέφθηκε τον εισαγγελέα Κύριο Μπούτσικο.  Αφού συζήτησαν και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση τους για τα όσα συμβαίνουν στην εταιρία, ο εισαγγελέας  κάλεσε τον όμιλο Aldemar σε συνάντηση ώστε να δώσει εξηγήσεις, την Τετάρτη 11/06/2014 και ώρα 11:00 πμ. Στην συνάντηση σαφώς θα είναι παρόν ο Πρόεδρος και μέλη του συμβούλιου ώστε να ενημερωθούν για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...