Στις 13 Δεκεμβρίου η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στην Κάρπαθο με τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: «Στις 13 Δεκεμβρίου η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στην Κάρπαθο με τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου» 
Από τον Καρπαθιακό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας (ΚΟΠΑΠ) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τις εορταστικές εκδηλώσεις που ετοιμάζει  για την περίοδο των Χριστουγέννων:
 «Στα πλαίσια της διοργάνωσης των εορταστικών εκδηλώσεων «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΙΣ 2014», ο Καρπαθιακός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας, στις 13 Δεκεμβρίου 2014 θα οργανώσει την επίσημη έναρξη της Εορταστικής περιόδου, όπου θα πραγματοποιηθεί ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, από τα παιδάκια του νησιού και θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, στο πεζόδρομο στο Σιντριβάνι.
Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι θα λειτουργήσει ξανά από 22 έως 31/12/2014 και επίσης η Ζωντανή Φάτνη, στο σπήλαιο της περιοχής Άγιος Πέτρος Πηγαδίων, για τις ημερομηνίες 21,22,23 και 24 Δεκεμβρίου.
Σας προσκαλούμε να στολίσετε μαζί μας το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο φέρνοντας ένα στολίδι, να επισκεφθείτε τη Ζωντανή Φάτνη, αλλά και να συμμετέχετε στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.
Αναζητούμε  μαθητές του Δημοτικού Σχολείου ως εθελοντές για τη Ζωντανή Φάτνη, οι συμμετοχές θα δηλώνονται έως Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014.
Ενώ, οι αιτήσεις συμμετοχής για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, θα αποστέλλονται έως την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014.
Οι αιτήσεις και δηλώσεις συμμετοχής θα στέλνονται στο γραφείο του ΚΟΠΑΠ, Δημοτικό Κατάστημα 1ος Όροφος  ή με φαξ στον αριθμό 22450 29004 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση kopap.dk@gmail.com.
Ο πρόεδρος
 
 
Γεώργιος Βασιλαράκης»
 
 
                                                        Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...