Στη Σύμη ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος

Δελτίο Τύπου-Στη Σύμη, που προσπαθεί να βρει τους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος
-Στη Σύμη περιόδευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες και για θέματα Πολίτικης Προστασίας την Κυριακή (19/11/17) .
-Συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προξενήθηκαν στο νησί κατά την πρόσφατη (13/11/17) έντονη νεροποντή . Έχει αποκατασταθεί η διέλευση στον οδικό άξονα του νησιού, ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών και διευθετήθηκε η λειτουργία του Νηπιαγωγείου σε άλλους ασφαλείς χώρους. Ο κος Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας με τον κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα Δήμαρχο Σύμης, μέλη του δημοτικού συμβούλιου και εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας. Υπήρξε συντονισμός αλληλοενημέρωση για τις εργασίες που πραγματοποιηθήκαν ή έχουν ήδη δρομολογηθεί .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος ενημέρωσε για τις ενέργειες του και δήλωσε την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση του .

Οι προσπάθειες να επιστρέψει στην ομαλή καθημερινότητα της η Σύμη απαιτεί συνεχείς και οργανωμένες ενέργειες και συγχρόνως η Πολιτεία να δείξει την αρωγή και την στήριξη της στο ακριτικό νησί μας .

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος ευχαρίστησε τους εθελοντές α) του Ερυθρού Σταυρού και β) τους ιδιοκτήτες και χειριστές των μηχανημάτων που παραμένουν στη Σύμη από τις πρώτες ώρες που ξεκίνησε η αποκατάσταση των ζημιών .

Χαράλαμπος Κόκκινος
Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Share