Στη βράβευση του Ρόδιου παγκόσμιου πρωταθλητή κλασικού αθλητισμού Αναστάσιου Λαουδίκου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Στη βράβευση του Ρόδιου παγκόσμιου πρωταθλητή κλασικού αθλητισμού Αναστάσιου Λαουδίκου

-Στη βράβευση του Ρόδιου παγκόσμιου πρωταθλητή κλασικού αθλητισμού Αναστάσιου Λαουδίκου παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος χθες 12.12.2018, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Δήμου Ρόδου.

Ο Αναστάσιος Λαουδίκος (κάτοικος Αφάντου), κατέκτησε την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα διαχρονικών αθλητών στη Μάλαγα της Ισπανίας το 2018. Γι’ αυτήν την επιτυχία αλλά και για την προσφορά του στον αθλητισμό, βραβεύτηκε από το δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζηδιάκο.

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη το Δήμο Ρόδου για την ευγενική και τιμητική ενέργεια στο πρόσωπο του Αναστάση Λαουδίκου και αναφερόμενος στον πρωταθλητή μας, επεσήμανε ότι αποτελεί πρότυπο προς μίμηση σε μια κοινωνία που ζητά και διψά για επιτυχίες και ανθρώπους που τιμούν τον τόπο μας. Ευχήθηκε το παράδειγμά του να βρει συνεχιστές και υπενθύμισε ότι από την αρχαιότητα η Ρόδος ήταν «φυτώριο» ολυμπιονικών και όταν κάποιοι επέστρεφαν νικητές, οι αρχαίοι πρόγονοί μας έριχναν ένα κομμάτι από τα τείχη που προστάτευαν τις πόλεις τους, υπερθεματίζοντας έτσι την επιτυχία του πατριώτη τους. Η επιτυχία του Αναστάση Λαουδίκου έγινε με μεγάλη προσπάθεια και θυσίες. Αυτήν την προσπάθεια τιμούμε και οφείλει η Πολιτεία να αναγνωρίζει και να στηρίζει όλους αυτούς που μας κάνουν υπερήφανους.

 

  • Απόψε ο κ. Χ. Κόκκινος θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Δ.Σ. της ΚΑΪΡ ΡΟΔΟΣ Α.Ε. που συμπληρώνει 90 χρόνια λειτουργίας και αύριο 14.12.2018 θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες όπου θα παραστεί στην 21η συνεδρίαση της COTER με την ιδιότητα του μέλους της Εθνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ε.Ε.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...